Verzamelaars beoordelen ons op Google_review_logo met 4.4 / 5 four_and_a_half_star_ranking

Inloggen

Welkom

0800 500 52
Uw winkelwagen is leeg
€2 één met Oekraine

De €2 herdenkingsmunt ‘’Één met Oekraïne’’ is een bijzondere uitgave van Litouwen. Deze munt is niet alleen prachtig vormgegeven, maar staat ook voor vrede en vrijheid in Oekraïne. Een prachtig gebaar in een moeilijke tijd voor Europa.

Betekenis van de munt

De 2 euro herdenkingsmunt 'Één met Oekraïne' toont een afbeelding van de zonnebloem, een symbool van het land. In de bladeren van de zonnebloem zijn vormen van mensen te zien die handen vasthouden. Dit staat symbool voor de eenheid en verbondenheid van het Oekraïense volk. De munt herinnert ons eraan dat we moeten streven naar vrede en vrijheid voor alle mensen, waar ook ter wereld.

Zeldzame munt met unieke betekenis

Met slechts 500.000 exemplaren is de €2 herdenkingsmunt ‘’Één met Oekraïne’’ zeldzaam te noemen. Dit betekent dat de munt voor slechts 0,1% van de inwoners van de Europese Unie beschikbaar is. Hierdoor wordt deze munt niet alleen gewaardeerd om zijn prachtige ontwerp, maar ook vanwege zijn zeldzaamheid en unieke betekenis.

2 voor 2 actie van Het Belgische Munthuis

Het Belgische Munthuis is gestart met een speciale actie voor deze bijzondere munt. Voor slechts 2 ‘gewone’ euro’s kan deze speciale 2 euro ‘’Één met Oekraïne’’ omgewisseld worden. Hierdoor kunt u niet alleen deze prachtige munt bemachtigen, maar ook profiteren van een hoge korting. Normaal gesproken kosten dergelijke munten namelijk minimaal €10. De actie is geldig zolang de voorraad strekt.

De €2 herdenkingsmunt ‘’Één met Oekraïne’’ is een prachtige munt met een unieke betekenis. De zonnebloem en handen die in de bladeren te zien zijn, symboliseren de eenheid en solidariteit tussen Oekraïne en Europa. Of u nu verzamelaar bent of solidariteit met Oekraïne wilt tonen, de €2 herdenkingsmunt ‘’Één met Oekraïne’’ is zeker de moeite waard om in uw collectie op te nemen.

homepage_hbm_0523

Skarbnica NaradowaMynthuset SverigeNarodni PokladniceLondon Mint OfficeSamlerhuset NorgeLatvijas Monetu NamsSuomen MonetaEesti Mundiari

Session pixel