Prijs:
Reserveringsservice:
Land van uitgifte:
Metaal:
Verzamelkwaliteit:


Investeren in edelmetalen is populairder dan ooit. Betrouwbaar én fantastisch om naar te kijken. Munthuizen over de hele wereld brengen al jaren betaalbare investeringsmunten uit met de mooiste ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan de Fabulous 16, de meest iconische zilveren investeringsmunten ter wereld. De allure van edelmetaal, zonder het hoge prijskaartje. Wanneer u wilt investeren in iets tastbaars, zijn deze zilveren munten ideaal voor u!

 

Uw set van 6 munten - Het Gallische Rijk Een verzameling antieke zilveren munten uit de derde eeuw

6 antieke munten uit de 3de eeuw na Christus

De munten van de 6 keizers uit de set heten antoninianus

Het zijn zilveren Romeinse munten uit de jaren 253-275, een buitengewoon roerige tijd. In die nauwelijks 17 jaren losten 5 keizers elkaar af. 1 Keizer stichtte zelfs een eigen Keizerrijk: het Gallische Keizerrijk. Elke keizer is met een eigen munt vertegenwoordigd!

De Gallisch keizerrijk-set is in een fraaie presentatie cassette. In de cassette treft u ook het Certificaat van Echtheid aan en een Storycard met achtergrondinformatie.

€ 549
Uw set met 7 zilveren munten van de grootste landen betrokken bij de Eerste Wereldoorlog in massief zilver Bestel nu uw Complete set Grote Oorlog munten!

Een historische set met originele munten van de grootmachten die de bondgenootschappen vormden die vochten tegen elkaar in WWI. Aan de ene kant de geallieerden bestaande uit Het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Rusland aan de andere kant de Centralen, bestaande uit Duitsland, Oostenrijk-Hongarije en Italië.

De set wordt aangevuld met een originele munt uit Servië waar met de moord op Aartshertog Frans Ferdinand volgens velen de basis lag van het begin van de Groote Oorlog.

Wat u ontvangt wanneer u deze set nu besteld:

 • 7 massief zilveren munten
 • Originele munten die in omloop waren gedurende WWI
 • Elke munt is tenminste 100 jaar oud
 • Totaal ruim 35,5 gram massief zilver
 • GRATIS Certificaat van Echtheid
 • Complete collectie dus geen automatische vervolgleveringen

Bestel nu uw originele set “Grootmachten uit WWI”.

€ 229
 Summer of Love peace teken munt Zuiver zilver - Summer of Love, peace teken munt

Deze zeer kleurrijke zilveren munt herdenkt de Summer of Love van 1967 en 1968. De tijd van de hippies, Woodstock, vrije liefde, vrolijke kleuren en geweldige muziek!

Bestel nu en ontvang:

 • Puur zilveren munt in de vorm van een "peace teken"
 • Vrolijk gekleurde bloemen applicatie
 • In 31,1 gram zuiver zilver
 • Strikt gelimiteerde munt slecht 1968 stuks wereldwijd
€ 139,95
De legendarische ‘Universalis Cosmographia’ in puur zilver De legendarische ‘Universalis Cosmographia’ in puur zilver

De legendarische ‘Universalis Cosmographia’ in puur zilver, de allereerste wereldkaart met de naam “Amerika”:

 • Schaalmodel van de echte kaart: zelfs de randen lijken 500 jaar oud.
 • Een echte 5 Dollar munt, geslagen in Puur Zilver (.999)
 • Zeer hoge verzamelkwaliteit: Proof-like
 • Ongelofelijke grootte van 20 x 15 cm
 • Strikt gelimiteerd: 1.500 stuks wereldwijd.
 • Gratis geleverd inclusief beschermhoes.
€ 189,95
2018 – Het Jaar van de Hond op ½ ounce puur zilver 2018 – Het Jaar van de Hond op ½ ounce puur zilver

“De beste vriend van de mens”. Het is dit jaar de beurt aan deze trouwe en loyale viervoeter, want volgens de Chinese kalender is 2018 het Jaar van de Hond is!

De Koninklijke Canadese Munt heeft speciaal voor 2018 een ½ ounce, puur zilveren munt uitgegeven in ‘specimen’ kwaliteit. De Canadese Munt is de enige munt ter wereld die de prachtige specimen afwerking hanteert.

Het indrukwekkende motief op deze 34 mm grote, 10 Dollar-munt, bevat tevens het Chinese teken voor ´hond´. Een perfect cadeau!

Gelimiteerd tot slechts 15.888 exemplaren wereldwijd, allen met genummerd certificaat! Nu maar 25 munten beschikbaar. Wacht niet langer - reserveer nu!

€ 79,95
De kleine bruine vleermuis op gedeeltelijk met Rhodium verrijkte munt De kleine bruine vleermuis op gedeeltelijk met Rhodium verrijkte munt

Een munt die u aan uw vrienden en familie wilt laten zien!

Licht en donker vormen een prachtig contrast op deze munt. De kleine bruine vleermuis is op jacht tijdens de nacht! U ziet een volle maan, in puur zilver, en een met Rhodium verrijkte vleermuis.

Bekijk zeker de video onderaan deze pagina: u ziet het indrukwekkende Rhodium van zwart naar grijs veranderen, en weer terug.

De “matte proof” kwaliteit maakt deze 20 Dollar-munt bijna uniek in zijn soort. Een werkelijk prachtig cadeau, voor anderen of voor uzelf!

75% van de slechts 7.000 exemplaren wereldwijd zijn reeds verkocht. Nu 25 beschikbaar bij Het Belgische Munthuis. Met uniek, genummerd certificaat.

€ 149,95