Verzamelaars beoordelen ons op Google_review_logo met 4.4 / 5 four_and_a_half_star_ranking

Inloggen

Welkom

0800 500 52

Het Belgische Munthuis

Beste klant,

Met pijn in het hart moet ik u via deze weg informeren dat wij helaas genoodzaakt zijn om onze bedrijfsactiviteiten per direct te stoppen.

U zult begrijpen dat het niet eenvoudig is geweest om deze beslissing te nemen. Ons team is altijd toegewijd geweest om u de best mogelijke service te bieden en ook tijdens de sluitingsperiode zullen we uw vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoorden.

We zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw vertrouwen en uw klandizie in de voorbije jaren.

En hoewel deze reis voor ons nu eindigt, hebben wij er alle vertrouwen in dat uw passie voor munten en numismatiek u zal blijven boeien. 

Wij wensen u veel succes en vooral veel plezier met uw geweldige hobby.

Met vriendelijke groet,

Het Belgische Munthuis

 

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling in huis heb?

Na ontvangst van uw order streven wij er naar om uw bestelling binnen 5 dagen te verzenden. Bij sommige bestellingen kan het soms wat langer duren i.v.m. de levertijden van onze leveranciers.


Kan ik ook bij u langskomen om een bestelling op te halen / te zien etc.?

Spijtig genoeg hebben wij geen winkels en daarom kunnen onze bestelling alleen per post worden verstuurd.


Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het totale bestelbedrag. Voor orders met een bestelwaarde onder 99 euro zullen wij 4,95 euro voor verzending in rekening te brengen. Voor orders met een bestelwaarde hoger dan 99 euro is de verzending geheel gratis. Sommige campagnes vormen hier een uitzondering op. Dit staat duidelijk bij de aanbieding aangegeven.


Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Wij versturen uw bestelling via Bpost. Over het algemeen worden de zendingen via de brievenbus bezorgd. Mocht de zending niet door de brievenbus passen en de postbezorger trof u niet thuis aan, dan ontvangt u een Bpost afwezigheidsbericht waarmee de zending op het dichtstbijzijnde postkantoor afgehaald kan worden.


Bezorgt Het Belgische Munthuis ook producten in buitenland?

Spijtig genoeg worden alleen bestellingen uitgeleverd op Belgische adressen. Bestellingen met een afleveradres buiten België worden niet verwerkt.

Skarbnica NaradowaMynthuset SverigeNarodni PokladniceLondon Mint OfficeSamlerhuset NorgeLatvijas Monetu NamsSuomen MonetaEesti Mundiari

Session pixel