Verzamelaars beoordelen ons op Google_review_logo met 4.4 / 5 four_and_a_half_star_ranking

Inloggen

Welkom

0800 500 52

Het Belgische Munthuis

Beste klant,

Met pijn in het hart moet ik u via deze weg informeren dat wij helaas genoodzaakt zijn om onze bedrijfsactiviteiten per direct te stoppen.

U zult begrijpen dat het niet eenvoudig is geweest om deze beslissing te nemen. Ons team is altijd toegewijd geweest om u de best mogelijke service te bieden en ook tijdens de sluitingsperiode zullen we uw vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoorden.

We zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw vertrouwen en uw klandizie in de voorbije jaren.

En hoewel deze reis voor ons nu eindigt, hebben wij er alle vertrouwen in dat uw passie voor munten en numismatiek u zal blijven boeien. 

Wij wensen u veel succes en vooral veel plezier met uw geweldige hobby.

Met vriendelijke groet,

Het Belgische Munthuis

Voor ons, is uw verzamelplezier het hoogste goed. Daarom kunt u bij Het Belgische Munthuis altijd rekenen op onze 4 garanties:

Geen contract of aankoopverplichting
Al uw bestellingen zijn geheel vrijblijvend. Tot 14 dagen na ontvangst kunt u zonder reden afzien van uw aankoop. Ook bieden wij u de mogelijkheid pas te betalen na ontvangst.

Topkwaliteit gegarandeert door onze experts
Alle producten worden door onze experts gecontroleerd. Bij uw product ontvangt u het officiële Certificaat van Echtheid om de kwaliteit en authenticiteit te waarborgen.

Niet tevreden, geld terug
Bent u niet helemaal tevreden? Dan helpt onze Klantendienst u het product veilig terug te sturen, en krijgt u het volledige bedrag terug. Zonder discussie.

Gratis terugzenden
Besluit u toch het product terug te sturen, dan is dit bovendien helemaal gratis. Onze Klantendienst zal u helpen bij het terugzenden van het product.

 

Daarnaast zijn ook onze voorwaarden uitstekend. Deze vindt u hier

 

Skarbnica NaradowaMynthuset SverigeNarodni PokladniceLondon Mint OfficeSamlerhuset NorgeLatvijas Monetu NamsSuomen MonetaEesti Mundiari

Session pixel