Verzamelaars beoordelen ons op Google_review_logo met 4.4 / 5 four_and_a_half_star_ranking

Inloggen

Welkom

0800 500 52
Uw winkelwagen is leeg
10 Jaar Koning Filip

Dit jaar hebben we het genoegen om het 10-jarig jubileum van Koning Filip van België te vieren. Ter ere van deze gedenkwaardige gebeurtenis heeft Het Belgische Munthuis een exclusief Euro-Herdenkingsbiljet uitgebracht. Lees verder om meer te weten te komen over de betekenis van dit biljet en hoe u het kunt bemachtigen.

Een Koninklijk jubileum om te vieren

Ontdek de mijlpaal in de geschiedenis van België: 10 jaar geleden, op 21 juli 2013, besteeg Koning Filip de troon als de zevende koning der Belgen. Sindsdien heeft hij met toewijding en dienstbaarheid zijn rol vervuld en heeft hij het Belgische volk vertegenwoordigd in binnen- en buitenland. Dit 10-jarig jubileum markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van België, en het is een moment om te vieren en te herinneren.

Het Biljet

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van Koning Filip heeft Het Belgische Munthuis een speciaal Euro-Herdenkingsbiljet uitgebracht. Bewonder het prachtige portret van Koning Filip met het imposante Paleis der Natie op de achtergrond. Dit biljet is een waardevol eerbetoon aan de koning en zijn buitengewone bijdrage aan België gedurende zijn eerste decennium op de troon.

Elk biljet is uniek genummerd en er zijn 10.000 exemplaren gedrukt. Met alle officiële veiligheidskenmerken is dit biljet een tastbaar stukje geschiedenis dat de trots en het erfgoed van België belichaamt.

Hoe kunt u het biljet bemachtigen?

Het Belgische Munthuis biedt een beperkte oplage van dit officiële Euro-Herdenkingsbiljet ter ere van het 10-jarig jubileum van Koning Filip. Verzeker uzelf van dit bijzondere biljet via onze veilige en eenvoudige website. Wees er snel bij, want door de exclusiviteit van dit biljet is de beschikbaarheid beperkt.

dd195c71-2a41-407c-b6f9-3d3cd90634dd

Skarbnica NaradowaMynthuset SverigeNarodni PokladniceLondon Mint OfficeSamlerhuset NorgeLatvijas Monetu NamsSuomen MonetaEesti Mundiari

Session pixel