Verzamelaars beoordelen ons op Google_review_logo met 4.4 / 5 four_and_a_half_star_ranking

Inloggen

Welkom

0800 500 52

Het Belgische Munthuis

Beste klant,

Met pijn in het hart moet ik u via deze weg informeren dat wij helaas genoodzaakt zijn om onze bedrijfsactiviteiten per direct te stoppen.

U zult begrijpen dat het niet eenvoudig is geweest om deze beslissing te nemen. Ons team is altijd toegewijd geweest om u de best mogelijke service te bieden en ook tijdens de sluitingsperiode zullen we uw vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoorden.

We zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw vertrouwen en uw klandizie in de voorbije jaren.

En hoewel deze reis voor ons nu eindigt, hebben wij er alle vertrouwen in dat uw passie voor munten en numismatiek u zal blijven boeien. 

Wij wensen u veel succes en vooral veel plezier met uw geweldige hobby.

Met vriendelijke groet,

Het Belgische Munthuis

€ 80.203 opgehaald voor het IFFM in Ieper

8 november jl. bezochten wij het In Flanders Fields Museum (IFFM) in Ieper. Het was niet zomaar een bezoekje. Mijn collega Jorn Posthuma overhandigde namens Het Belgische Munthuis en haar zusterbedrijven een cheque aan het museum ter waarde van maar liefst € 80.203,-. Een enorm bedrag, een bedrag ook dat aanzienlijk hoger lag dan dat wij vooraf met zijn allen zelfs maar hadden durven dromen!

Mede mogelijk gemaakt door u!
U bent de reden dat wij zo’n hoog bedrag aan het museum hebben kunnen schenken! Vele van onze Belgische verzamelaars omarmde het initiatief dat wij in 2018 startte om een collectie munten uit te geven die de Groote oorlog op passende wijze herdacht.

De collectie werd zeer goed ontvangen bij het Belgische publiek, en de starter van de collectie “De Treurende Soldaat” werd massaal aangevraagd. De munt vormde samen met de 7 opvolgende munten een compleet Herdenkingsmonument van de Groote Oorlog.

Het museum zal het geld gebruiken voor de inrichting van een nieuwe tentoonstelling opdat de Groote Oorlog niet vergeten wordt.

De actie loopt nog steeds
De cheque die wij begin november overhandigde was een tussentijdse donatie. De actie en de samenwerking met het IFFM loopt nog steeds. U kunt de prachtige herdenkingsreeks nog steeds starten en deze compleet verzamelen. Uiteraard zullen wij ook dan weer een deel van de opbrengsten aan het IFFM schenken.

Bedankt
Wij danken u, onze trouwe verzamelaar voor het enorme bedrag dat we samen hebben opgehaald. U heeft hier een zeer grote rol in gespeeld door massaal deze prachtige eerbiedwaardige reeks die de Groote Oorlog herdenkt te verzamelen.

€ 80.203 opgehaald voor het IFFM in Ieper

Uitreiking cheque,
Jorn Posthuma van Het Belgische Munthuis

Skarbnica NaradowaMynthuset SverigeNarodni PokladniceLondon Mint OfficeSamlerhuset NorgeLatvijas Monetu NamsSuomen MonetaEesti Mundiari

Session pixel