Verzamelaars beoordelen ons op Google_review_logo met 4.4 / 5 four_and_a_half_star_ranking

Inloggen

Welkom

0800 500 52
Uw winkelwagen is leeg

 

Betrouwbare partner van Belgische muntenverzamelaars

Graag heet ik u welkom op de site van Het Belgische Munthuis. Ons doel is om het culturele erfgoed dat in munten en herdenkingsuitgiften vervat zit, rechtstreeks aan verzamelaars aan te bieden.

Onze medewerkers doen er alles voor om ervoor te zorgen dat u veel plezier beleeft aan het verzamelen van munten en herdenkingsuitgiften. Wij bieden u een hoogwaardige selectie van uitgiften aan, die wij selecteren uit een internationaal aanbod van de meest vooraanstaande munthuizen en organisaties.

Het Belgische Munthuis is officieel Distributeur van de Staatsmunt van de Republiek Frankrijk, de Koninklijke Munt van het Verenigd Koninkrijk, de Staatsmunt van Zuid-Afrika, de Koninklijke Munt van Australië, de Munt van Noorwegen, de Koninklijke Munt van Canada en van vele andere nationale munthuizen.

Voor ons, is uw verzamelplezier het hoogste goed. Daarom kunt u bij Het Belgische Munthuis altijd rekenen op onze 4 garanties:

- Geen contract of aankoopverplichting

- Topkwaliteit gegarandeerd door onze experts

- Niet tevreden, geld terug

- Gratis terugzenden

U merkt het: wij doen er alles aan het verzamelen van munten en herdenkingsuitgiften nog leuker te maken. Ik hoop oprecht dat deze site daartoe ook een bijdrage zal leveren.

Met vriendelijke groeten,

Maarten Clement
Het Belgische Munthuis


Heeft u een vraag?
Onze klantendienst staat altijd voor u klaar: bel naar 078/790 002 (maandag tot vrijdag, 9u tot 17u) of klik hier om een e-mail te verzenden.Voor vragen van de pers en het bedrijfsleven: mail naar pr@munthuis.be

Contactgegevens:

Het Belgische Munthuis BV

Bisschoppenhoflaan 384, bus 3

2100 Antwerpen (Deurne)

BTW BE0832 015 223

RPR Antwerpen

Skarbnica NaradowaMynthuset SverigeNarodni PokladniceLondon Mint OfficeSamlerhuset NorgeLatvijas Monetu NamsSuomen MonetaEesti Mundiari

Session pixel