Verzamelaars beoordelen ons op Google_review_logo met 4.4 / 5 four_and_a_half_star_ranking

Inloggen

Welkom

0800 500 52
Uw winkelwagen is leeg
2voor2 funnel Charles biljet bstamau-mathilde
  • 1
  • 2
  • 3

Kwaliteit, Service en het Grootste Aanbod

Bij Het Belgische Munthuis BV zijn we trots op ons aanbod. Wij bieden verzamelaars het ruimste aanbod verzamelmunten van België. Van de nieuwste en meest innovatieve munten tot aan originele munten uit de Oudheid. Iedere munt of uitgifte is alltijd van absolute topkwaliteit.

Of u nu op zoek bent naar de nieuwste € 2 euromunt of een originele gouden 20 Frank uit de Gouden Eeuw, u kunt bij ons altijd rekenen op kwaliteit, authenticiteit en vakmanschap. 

U ontvangt bij iedere munt, medaille of herdenkingsuitgifte het officiële Certificaat van Echtheid. Hiermee krijgt u garantie op kwaliteit, authenticiteit, zuiverheid en limitering. Dankzij onze uitstekende garanties kunt u maximaal genieten van het verzamelplezier.

U geniet op elke aankoop 14 dagen lang van ‘100% tevreden of geld terug’-garantie. Dit betekent dat u 2 weken lang een bijzonder collectors-item vrijblijvend thuis op zicht ontvangt. Terugsturen mag 14 dagen lang zonder opgave van reden en is altijd gratis. Als u ervoor heeft gekozen om vooruit te betalen, krijgt u ook het volledige aankoopbedrag terug, zonder gedoe.

OFFICIËLE PARTNER VAN VELE MUNTHUIZEN

Dankzij langlopende partnerschappen met de belangrijkste staatsmunten en nationale banken van over de hele wereld, zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend instituut voor verzamelaars in België.

Wij zijn officiële distributeur van veel van 's werelds meest prestigieuze munthuizen, waaronder de Staatsmunt van de Republiek Frankrijk (Monnaie de Paris), de Koninklijke Munt van het Verenigd Koninkrijk (The Royal Mint), de Staatsmunt van Zuid-Afrika (South African Mint), de Koninklijke Munt van Australië (Royal Australian Mint), de Munt van Noorwegen (Det Norske Myntverket), de Koninklijke Munt van Canada (Royal Canadian Mint) en vele anderen. Het is via deze partnerschappen dat we in staat zijn om een uniek en ongekend breed internationaal aanbod samen te stellen.

Het Belgische Munthuis maakt bovendien deel uit van de Samlerhuset Groep, een van Europa’s grootste muntbedrijven, opgericht in 1994 en actief in 14 Europese landen. Dankzij dit internationale netwerk bestaat ons aanbod uit moeilijk te vinden historische munten, circulatiemunten en opmerkelijke nieuwe uitgaven afkomstig uit vrijwel elk land op de wereld.

EXPERTS OP HET GEBIED VAN VERZAMELEN

Het Belgische Munthuis is één van de meest gerespecteerde leveranciers van munten, medailles en herdenkingsuitgiften van België. We zijn vooral erg trots dat meer dan 150.000 Belgische verzamelaars op ons vertrouwen.

Even trots zijn we op het vertrouwen dat wij door de jaren heen gekregen hebben van onze partners. Het Belgische Munthuis werkt niet alleen samen met de meest prestigieuze munthuizen, maar ook met vooraanstaande organisaties als het Britse Waterloo 200 ComitéFairmined en het In Flanders Fields Museum.

Voor de grootste (inter)nationale evenementen en herdenkingen werken we samen met ‘s werelds meest vooraanstaande graveurs voor het maken van Limited Edition meesterwerken, welke vaak exclusief via Het Belgische Munthuis verkrijgbaar zijn.

Veel van de munten en herdenkingsuitgiften uit ons brede assortiment vertellen de meest boeiende verhalen. Onze vaak uitvoerige documentatie is echter slechts één van vele manieren waarop wij voor u het verzamelplezier proberen te vergroten. Of u nu een beginnend of doorgewinterde verzamelaar bent, wij hopen van harte dat u met veel plezier bij ons verzamelt!

Skarbnica NaradowaMynthuset SverigeNarodni PokladniceLondon Mint OfficeSamlerhuset NorgeLatvijas Monetu NamsSuomen MonetaEesti Mundiari

Session pixel