Bestel nu 1 van de 27 beschikbare gouden 5 Roebels en u ontvangt:

 • Een direct voordeel van 250 euro
 • De laatste gouden 5 Roebel van een Russische Tsaar
 • Geslagen in 4,3 gram massief 21-karaats goud
 • Originele munt in hoge verzamelkwaliteit van meer dan een eeuw oud
 • Prachtig vormgegeven, met Cyrillisch opschrift op voor- en keerzijde en rand
 • Een van de mooiste munten uit de Gouden Eeuw
 • Onze Reserveringsservice waarmee u eenvoudig en volledig vrijblijvend een prachtige collectie originele massief gouden munten uit de Gouden Eeuw verzamelt
 • Geleverd met Certificaat van Echtheid die de zuiverheid van uw goud garandeert
 • Geleverd in een presentatiemap samen met boekje met achtergrondverhalen

Tsaar Nicolaas II
Het tsaardom van Nicolaas II zou de boeken ingaan als het grootste maar tevens laatste van zijn soort. Het Hof van Nicolaas II in St. Petersburg schitterde letterlijk van het goud en de juwelen.

Er zou echter een tragisch einde komen aan zijn regeerperiode. De Bolsjewieken wierpen zijn regering om tijdens de Oktoberrevolutie van 1917. Ze sloten de Tsaar en zijn familie   op. En uiteindelijk werden hij en zijn hele familie, in juli 1918 zelfs op brute wijze vermoord.

Bestel nu de massief gouden 5 Roebel van de laatste Tsaar van Rusland voor slechts € 299.

U kunt bovendien nu tijdelijk zonder extra kosten in 3 termijnen betalen.

Let op er zijn slechts 27 stuks beschikbaar van deze gewilde historische gouden munt. Bestel dus snel.

Niet tevreden? Gratis retourneren en geld terug.

Specificaties
Kwaliteit:
Zeer fraai
Metaal:
Goud (.900)
Jaar van uitgifte:
1897-1911
Land van uitgifte:
Rusland
Nominale waarde:
5 roebels
Gewicht:
4,3 gram
Diameter:
18 mm
Voorzijde:
Tsar Nicholas II

EEN UITZONDERLIJKE SERVICE: ‘DE GOUDEN EEUW’
Verzamelaars in België kunnen nu gebruikmaken van het uitgebreide netwerk van Europese topnumismaten van Het Belgische Munthuis. Een unieke service die bovendien volledig gratis is.

Europa’s mooiste erfgoed
De ongekende vrede die heerste in Europa na de Slag bij Waterloo heeft samen met de grote goudvondsten gezorgd voor de allerrijkste periode voor ons muntliefhebbers: de Gouden Eeuw. Handel floreerde zowel nationaal als internationaal, en alles werd afgerekend in klinkende gouden munt. Het waren de onomstreden gouden dagen voor de gouden munt.

Bijgevolg is het aantal munten dat u kunt verzamelen enorm.
Het vinden van de meest iconische muntstukken in een mooie verzamelkwaliteit is echter nog altijd een grote uitdaging. Het zijn stuk voor stuk munten van 100 tot 200 jaar oud. Velen zijn verloren gegaan tijdens de Wereldoorlogen die volgden of omgesmolten voor hun hoge goudwaarde tijdens één van de grote economische crisissen die de wereld sindsdien heeft gezien.

Door vandaag uw voordeel van ruim €250 op één van de allergrootste iconen te verzilveren ontvangt u exclusieve toegang tot het netwerk van Het Belgische Munthuis. Wij zullen kosteloos ons netwerk van Europese topnumismaten inzetten om ervoor te zorgen dat u de kans krijgt de 8 grootste iconen uit de Gouden Eeuw compleet te verzamelen. De waarde van een uitzonderlijke service als deze is bijna niet in geld uit te drukken.

U bent tot niets verplicht
Verzamelen doet u in uw eigen tempo. U bepaalt zelf hoeveel en welke munten u aan uw verzameling toevoegt. U krijgt wel de kans de munten vrijblijvend thuis op zicht te ontvangen. Wanneer u een munt niet aan uw collectie wenst toe te voegen, hoeft u ons dit alleen maar te laten weten. Hiervoor neemt u contact op met onze Klantendienst. Onze numismaten gaan dan voor u op zoek naar een ander icoon uit de Gouden Eeuw. De vervolgprijzen variëren en zijn afhankelijk van zeldzaamheid, beschikbaarheid en goudwaarde.

Eeuwenoude verhalen vastgelegd in goud
De munten uit de Gouden 19de Eeuw zijn veel meer dan voorwerpen waarmee je betaalt. Ze zijn kleine kunststukjes. De munten uit de Gouden Eeuw zijn ook rechtstreeks getuigen van de tijd waarin zij zijn geslagen. Ze vertellen spannende verhalen. Over Koningen en Koninginnen, over hun strijd om werelddominantie, over revoluties, en over eeuwenoude tradities. Dit maakt dit tot één van de mooiste verzamelgebieden te wereld!

 • De 20 Francs van Keizer Napoléon Bonaparte
 • De Soeverein van Koningin Victoria
 • De 5 Dollar van de Verenigde Staten
 • De 5 Roebel van Tsaar Nicholaas II
 • De 20 Frank van Koning Leopold II
 • De 20 Mark van Keizer & Koning Wilhelm II
 • De 20 Francs / 8 Forint van Keizer & Koning Frans Jozef
 • De 20 Kronen van Koning Christiaan IX

Het volledige verhaal van de Gouden Eeuw en het belang van elk van de 8 grootste iconen vertellen wij u graag. U ontvangt daarom het boek ‘De Gouden Eeuw’ helemaal gratis bij uw gouden Roebel.