U geniet van uw hobby. U verzamelt munten en u doet dat met passie. Ongetwijfeld zou u graag meer tijd aan uw hobby besteden. Gelukkig voor u is het een hobby die u in uw eigen veilige thuisomgeving kunt beoefenen. Om u door deze zware tijd heen te helpen hebben wij de boekjes die u normaal van ons krijgt wanneer u een collectie start nu online beschikbaar gesteld.

U leest er de mooiste verhalen in over prachtige munten en muntverzamelingen. Het zijn verhalen over de wijze waarop een munt tot stand is gekomen en over de tijdsgeest waarin een  munt kon ontstaan. Ze nemen u mee terug in de tijd en zullen u zeker aanspreken. Hebt u vragen over de verhalen die u leest, neem dan gerust contact met ons op.

Wij zitten voor u klaar ook in deze onzekere tijd.

..

HISTORISCH BELGISCH GOUD

Een nostalgisch overzicht van de gouden Belgische Franken van weleer. Van de eerste proefslagen uit 1834 tot en met de laatste gouden Franken van 1914. 

Bekijk hier het product.

De Bourgondische Hertogen

Ga terug naar de periode 1363 - 1482 toen de Bourgondische Hertogen de Aartsvaders van ons land regeerde.

Bekijk hier het product

AMERIKAANS GOUD

Alles over de gouden Amerikaanse Dollars leest u hier. Laat u mee terugvoeren naar de tijd van de Goldrush in Californië tot aan de Grote Depressie

Bekijk hier het product

De Muntunies van de Gouden Eeuw

De Gouden eeuw van de Numismatiek, de periode waarin de ene na de andere prachtige gouden munt werd ontworpen.

Bekijk hier het product

DUBBELPORTRETTEN

Munten met dubbelportretten. De eersten onstonden al rond 100 v. Chr. Vaak zijn het prachtige ontwerpen, ook nu nog. Maak een reis door de geschiedenis van de Dubbelportretten.

Bekijk hier het product

DE GROOTE OORLOG

Een prachtige collectie verhalen en munten. Hier leest u de soms verrassend kleine verhalen over de Gebeurtenissen in de Groote Oorlog

Bekijk hier een munt uit deze collectie.

Keizer Napoleon

Lees het verhaal van Napoleon, de man die ons de kilo, de meter en nog zo veel meer heeft gebracht.

Bekijk hier het product.