De Philharmoniker is 10 jaar! Daarom voor het eerst met 50% korting.

De munt heeft een hoge verzamelkwaliteit “Brilliant Uncirculated”. | Geslagen in puur zilver (.999) | Maar liefst 31.1 gram zwaar(!)

De Philharmoniker is 10 jaar! Daarom voor het eerst met 50% korting.

De Philharmoniker is 10! Voor het eerst met 50% korting!

Europa’s meest populaire zilveren investeringsmunt viert dit jaar een bijzondere verjaardag. Deze prachtige munt wordt al sinds 2008 uitgegeven en is bezig met een opmars van jewelste. In 2011 bedroeg de oplage maar liefst 18 miljoen exemplaren!

Dit is hét moment om de nieuwste Wiener Philharmoniker te bemachtigen. U ontvangt dan:

  • De 2018 Jubileumeditie van de Philharmoniker: 1 van de 7 allerbelangrijkste zilveren ounces ter wereld!
  • Een 37 mm groot modern EURO-ICOON
  • In hoge verzamelaarskwaliteit: Brilliant Uncirculated
  • 1 ounce (31,1 gram) zwaar en geslagen in zuiver zilver: 99,9%
  • Officiële Oostenrijkse 1,5 Euromunt, geleverd met gloednieuwe verzamelmap, Officieel Certificaat van Echtheid en Certificaat van Eigendom!
  • Als eerste vrijblijvend het recht op de andere 6 belangrijkste zilveren ounces ter wereld!

Voor een ongekend lage prijs kunt u dit icoon in hoge verzamelaarskwaliteit Brilliant Uncirculated in huis halen. Met een korting van maar liefst 50 procent nog wel! Reserveer de 2018 Zilveren Philharmoniker nu voor slechts € 39,95 GRATIS geleverd.

  • Type: Start van een reeks
  • Beschikbaarheid: Voorraad beperkt
Normaal: € 79,95
Nu slechts: € 39,95

Eén van de belangrijkste zilveren ounces ter wereld

De ‘Oostenrijkse Wiener Philharmoniker 2018’ is onderdeel van één van de meest prestigieuze reeksen van Het Belgische Munthuis. In deze reeks zijn de 7 belangrijkste en allermooiste zilveren 1 troy ounce munten van de gehele wereld toegankelijk gemaakt voor u als verzamelaar. Onze Reserveringsservice biedt u vrijblijvend de kans een prachtige verzameling op te bouwen die zijn gelijke niet kent. U ontvangt elke maand voor slechts € 79,95 een speciale munt uit de reeks ‘De 7 meest iconische zilveren munten ter wereld’.

Eerbetoon eerste klas & de enige in Euro’s

De munt is een eerbetoon aan het Wiener Philharmoniker. De voorzijde laat het indrukwekkende pijporgel in het Musikverein-gebouw in Wenen zien. De keerzijde is een ode aan muziekinstrumenten zoals de harp, de viool en de cello.

Deze investeringsmunt is de enige in Europa met een nominale waarde in Euro’s, maar is enkel een wettig betaalmiddel in Oostenrijk! Een echt verzamel-item.

Normaal:€ 79,95
Nu slechts: € 39,95
Specificaties
Kwaliteit:
Brilliant Uncirculated
Metaal:
Puur zilver (999/1000)
Jaar van Uitgifte:
2018
Land van Uitgifte:
Oostenrijk
Nominale waarde:
1,5 Euro
Gewicht:
31,1 gram
Voorzijde:
Omschrift WIENER PHILHARMONIKER, daaronder silber, enkele instrumenten van een symfonieorkest
Keerzijde:
Omschrift REPUBLIK ÖSTERREICH, afbeelding gouden zaal van de Musikverein Wenen, zilvergehalte, nominale waarde
Oplage:
Niet bekend

De Zilveren Philharmoniker 2017 is onderdeel van één van de meest prestigieuze reeksen van Het Belgische Munthuis. In deze reeks zijn de zeven allermooiste zilveren 1 troy ounce munten van de gehele wereld toegankelijk gemaakt voor u als verzamelaar.
Onze Reserveringsservice biedt u vrijblijvend de kans een prachtige verzameling ‘De 7 meest iconische zilveren munten ter wereld’ op te bouwen die zijn gelijke niet kent. U ontvangt elke maand voor slechts € 79,95 (gratis verzending) een speciale uitgifte uit de reeks.
Maximaal aantal leveringen: 7. Zonder risico voor u dankzij onze '100% tevreden of geld terug' garantie.