U heeft geluk! Uw persoonlijke code geeft u maar liefstkorting! Dit tegoed kunt u besteden aan een directe korting op de 24-karaats goudbaar ‘’De Koninklijke Stamboom van België’’.

Deze prachtige goudbaar laat de gehele Belgische Koninklijke stamboom zien in 24-karaats goud. Een prachtig eerbetoon aan de rijke geschiedenis van ons koningshuis. De goudbaar is bovendien geslagen in de allerhoogste kwaliteit: Proof.

Bestel nu met uw €180 tegoed de 24-karaats massieve goudbaar met exclusief Koninklijke Stamboom motief. Dan ontvangt u het volgende thuis:

 • Een goudbaar van 2,5 gram 24-karaats goud, het zuiverste goud op aarde
 • Een exclusief motief van de Koninklijke Stamboom, geslagen in de hoogste kwaliteit: Proof
 • Vrijgesteld van BTW dus meer goud voor uw geld
 • Onze reserveringsservice waarmee u eenvoudige en maximaal kunt profiteren van de btw-vrijstelling op goud. U ontvangt maandelijks volledig vrijblijvend een nieuwe 24-karaats goudbaar met wisselend motief in Proof kwaliteit en vrijgesteld van BTW. Voldoet deze goudbaar niet aan uw wensen dan stuurt u hem gratis en zonder gedoe retour
 • Certificaat van Echtheid die de zuiverheid van uw goud garandeert, een veilig gevoel!

Uw persoonlijke tegoed is alleen in te wisselen als directe korting op de hier vermelde 24-karaats goudbaar. U kunt de korting niet inwisselen op andere producten.

Specificaties
Metaal:
24-karaats goud
Jaar van uitgifte:
2021
Kwaliteit:
De hoogst mogelijke: Proof
Gewicht:
2,5 gram
Afmetingen:
24x14 mm
Limitering:
1000

Reeks BTW-vrij goud – “In Gold We Trust”:
Al sinds mensenheugenis is goud het meest vertrouwde en begeerde edelmetaal. Volgens de Inca’s was goud het ‘zweet van de Goden’. Iets wat de mens weer terug aan de hemel moest offeren om het voortbestaan van de wereld veilig te stellen. De oude Egyptenaren geloofden dat het goddelijke metaal de kracht had om onsterfelijkheid te geven, dus bedekten de Egyptische farao’s zich in glimmend goud. In de 19de eeuw beleefde de gouden munt haar ‘Gouden Eeuw’. Kortom, de mens is bezeten van goud.

Tegenwoordig kan goud ook vrijgesteld worden van 21% BTW als het voldoet aan de strenge voorwaarden van de Europese Unie. Voor het eerst bundelt Het Belgische Munthuis een reeks van deze BTW-vrije goudbaren. U verzamelt met deze reeks met elke levering 2,5 gram massief 24-karaats goud. Ieder exemplaar is bovendien een Limited Edition uitgifte en brengt een eerbetoon aan een verhaal, plaats, persoon of gebeurtenis.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u periodiek geheel vrijblijvend een BTW vrije 24-karaats goudbaar op zicht, zonder enige aankoopverplichting.

U betaalt alleen indien u de goudbaar wenst te behouden. Als u een goudbaar niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

U bouwt met deze reeks een prachtige verzameling BTW-vrij goud op tegen ons meest voordelige tarief € 379,- per levering.

Vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze Reserveringsservice:

 • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste goudbaar
 • GRATIS Luxe verzamelmap bij uw eerste goudbaar
 • GRATIS beschermende en uniek genummerde houder om elke goudbaar
 • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke goudbaar

Vervolgleveringen:

De reeks BTW-vrij goud bestaat uit diverse goudbaren met uiteenlopende motieven als. 

 • Manneken Pis
 • De Groote Oorlog
 • Bombardemet Mortsel
 • Koning Ridder Albert I
 • Pieter Breugel
 • 75 jaar bevrijding

Het Belgische Munthuis zal periodiek nieuwe goudbaren uitgeven welke voldoen aan de specificaties van de Europese Unie voor BTW-vrij goud. Deze nieuwe goudbaren zullen ook worden toegevoegd aan deze reeks en aan uw Reserveringsservice.

Hoeveel tijd er tussen deze uitgiften zal zitten is onbekend daar het proces voor de uitgifte van deze goudbaren complex is, maar zal nooit korter zijn dan 28 dagen. Uiteindelijk kunt u zelf bij uitgifte van elke goudbaar bepalen of deze wel of niet wenst te houden.

Terugzenden is altijd gratis en u geniet elke keer weer van onze ‘100% tevreden of geld terug’-garantie.