Bestel nu deze set munten van ruim 2000 jaar oud. Dan ontvangt u het volgende thuis:

  • Een complete set van 3 zilveren- en bronzen munten
  • Elk van de 3 munten ruim 2000 jaar geleden uitgegeven onder Koning Azus II
  • De eerste tweetalige munten ooit geslagen
  • Met de hand geslagen, geen munt is gelijk
  • Deze munten waren in circulatie tijdens het leven van Jezus Christus
  • Geleverd met Certificaat van Echtheid in een houten box verpakking

Histrorische set
De 3 onder Azes II uitgegeven zilveren- en bronzen munten hebben een belangrijke rol gespeeld in de vroege geschiedenis van het Christendom.

Azes II was Koning van Bactria (het huidige Afghanistan) van 35 v. Chr. Tot 5 n. Chr. Hij was een politieke afstammeling van Alexader de Grote die de Griekse cultuur in het Oosten introduceerde.

Allereerste tweetalige munten
De legenden op de voorzijde van deze Azus II munten zijn in het Grieks terwijl die op de keerzijde in het Indiaas zijn. Dat maakt deze bijzondere munten tot zo ongeveer de allereerste tweetalige munten ooit. De zilveren Drachme in deze set is bovendien gebasseerd op de klassieke munt die ruim 5 eeuwen daarvoor al in Griekenland werd geintroduceerd.

3 wijzen
Er is een populaire theorie onder Bijbelstudenten. Deze theorie stelt dat Caspar, 1 van de 3 wijzen uit het Oosten die op reis gingen naar Bethlehem, een vertegenwoordiger was van Koning Azes II. Als die theorie op waarheid berust is het in zijn geheel niet ondenkbaar dat de munten die u vandaag kunt bestellen destijds misschien wel de reis van Caspar naar Bethlehem hebben bekostigd.

Bestel nu 1 van slechts 14 beschikbare sets originele ruim 2000 jaar oude munten.

Bestel veilig
Indien gewenst kunt u deze set in 3 termijnen betalen zonder rentekosten. U geniet altijd van 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie en retourneren is altijd gratis en eenvoudig. Bestel daarom nu veilig en vertrouwd deze prachtige historische set munten. Slechts 14 sets beschikbaar. Op = Op

Specificaties
Metaal:
Brons en zilver
Jaar van uitgifte:
35 v. Chr, - 5 n. Chr.
Land van uitgifte:
India
Kwaliteit:
Zeer fraai
Nominale waarde:
Drachme
Voorzijde:
Koning ter paard die een ster volgt
Achterzijde:
Greek deity