Bestel nu het gouden eerbetoon aan de grootste goudvondst ooit dan ontvangt u het volgende thuis:

  • Massief 24-karaats gouden munt – Welcome Stranger
  • 5 gram zwaar en 11 mm groot
  • In de allerhoogste verzamelkwaliteit: Proof
  • Onze reserveringsservice waarmee u eenvoudig een prachtige collectie kleine massief 24-karaats gouden munten bij elkaar verzamelt. Maandelijks krijgt u vrijblijvend een nieuwe munt thuisgestuurd die voldoet aan deze specificaties. U kunt deze service te allen tijde en zonder kosten pauzeren of stopzetten en retourneren is altijd gratis
  • Uw munt wordt altijd geleverd met Certificaat waarop de zuiverheid van uw goud garandeert wordt, een veilig gevoel!

Welcome Stranger
Op 5 februari 1869 werd op een diepte van slechts 3 cm in de bodem van de Australische Deelstaat Victoria een uitzonderlijke vondst gedaan. Een goudklomp van maar liefst 71 kg werd daar gevonden! Ze noemde hem de “Welcome Stranger”.

Australië was nog een land in ontwikkeling. Nog niet het welvarende land dat het nu is. De vondst van de Welcome Stranger goudklomp zorgde voor een enorme goudkoorts en maakte Australië in één klap een sterke speler op de goudmarkt.

Bestel nu voor slechts € 49,95 het massief gouden eerbetoon aan de unieke goudvondst van ruim 150 jaar geleden. Wij hebben 30 van deze munten beschikbaar. Wacht dus niet te lang maar bestel nu!

Specificaties
Metaal:
Massief 24-karaats goud
Jaar van uitgifte:
2021
Land van uitgifte:
Niue
Kwaliteit:
Proof
Nominale waarde:
2,50 dollar
Diameter:
11 mm
Gewicht:
0,5 gram
Voorzijde:
Staatswapen - Nominale waarde - Uitgifte jaar
Achterzijde:
Welcome stranger Australia 1851
Oplage:
4.999

DE KLEINSTE GOUDEN MUNTEN TER WERELD
Uw munt van Napoleon maakt deel uit van een reeks zeer speciale gouden munten. Elk van de munten uit deze reeks voldoet aan de ongekende specificaties van ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’: een prachtig reliëf geslagen in topkwaliteit op een diameter van slechts 11 mm en gemaakt van een halve gram puur goud. Dankzij de nieuwste microtechnieken is dit nu eindelijk mogelijk en is het sparen van goud beter betaalbaar dan ooit tevoren!

Verzilver uw waarde-cheque van € 50 direct en profiteer van nog meer voordeel!
Uw waarde-cheque geeft u niet alleen recht op de speciale privilegeprijs. Door uw gouden munt te reserveren, verzilvert u een extra voordeel: u maakt gebruik van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt hierdoor als eerste de andere uitgiften die voldoen aan de spectaculaire specificaties van ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u maandelijks geheel vrijblijvend een massief gouden munt op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de munt wenst te behouden. Als u een munt niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

Wel verkrijgt u hiermee de mogelijkheid een prachtige reeks massief gouden munten op te bouwen tegen het voordeligste tarief.

Ook vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze speciale Reserveringsservice:

  • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste munt
  • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke munt
  • GRATIS beschermende muntcapsules bij elke munt
  • GRATIS luxe verzamelcassette bij uw tweede munt

Verzilver uw waarde-cheque ter waarde van € 50 vandaag nog!
U profiteert direct van alle voordelen van dit aanbod, waaronder de exclusieve privilegeprijs van slechts € 49,95 en gratis verzending van uw munt.