Van harte gefeliciteerd u wint een waarde-cheque van € 40! 

Met uw waarde-cheque kunt u nu de massief 24-karaats gouden Christus in Heerlijkheid munt bestellen voor slechts € 59,95 (normaal € 99,95). Bestel nu en u ontvangt het volgende thuis:

 • De massief 24-karaats gouden Christus in Heerlijkheid munt!
 • Op de munt een afbeelding van Christus in Heerlijkheid zoals hij o.a. staat afgebeeld op het deisismozaïek in de Hagia Sophia in Istanbul - Turkije
 • Exclusief ontwerp in de hoogste kwaliteit, nergens anders verkrijgbaar
 • Onze Reserveringsservice, waarmee u 100% vrijblijvend een exclusieve reeks van 24-karaats gouden munten verzamelt.
 • Elke munt in deze reeks is vrijgesteld van BTW, geslagen in de hoogste verzamelkwaliteit: Proof en voorzien van een uniek motief. Zo verzamelt u een indrukwekkende hoeveelheid 24-karaats goud bij elkaar en profiteert u maximaal van de btw-vrijstelling op goud.
 • U kunt deze service uiteraard op elk moment eenvoudig kosteloos stopzetten.
 • Uw strikt gelimiteerde munt wordt u geleverd in beschermende capsule compleet met Certificaat van Echtheid die de zuiverheid van uw goud garandeert. Een veilig gevoel!

Maak binnen 5 dagen gebruik van uw gewonnen waarde-cheque. Bestel nu deze massief 24-karaats gouden munt voor slechts € 59,95! Let op wij kunnen slechts een beperkt aantal gouden munten tegen deze prijs aanbieden. Op = Op!

Uw waarde-cheque is alleen geldig op deze specifieke munt en kan niet gebruikt worden voor andere aankopen.

Specificaties
Jaar van uitgifte:
2022
Metaal:
De massief 24-karaats gouden Christus in Heerlijkheid munt!
Kwaliteit:
Proof
Land van uitgifte:
Niue
Oplage:
2 000
Nominale waarde:
2 Dollars 50 cents
Gewicht:
0.5 gram
Diameter:
11 mm
Voorzijde:
Christ the Pantocrator
Keerzijde:
Staatswapen Niue, jaartal, omschrift

DE KLEINSTE GOUDEN MUNTEN TER WERELD
Uw Christus in Heerlijkheid munt maakt deel uit van een reeks zeer speciale gouden munten. Elk van de munten uit deze reeks voldoet aan de ongekende specificaties van ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’: een prachtig reliëf geslagen in topkwaliteit op een diameter van 11 mm en gemaakt van een halve gram puur 24-karaats goud. U spaart zo eenvoudig een indrukwekkende hoeveelheid 24-karaats massief goud bij elkaar!

Verzilver uw waarde-cheque van € 40 direct en profiteer van nog meer voordeel!
Uw waarde-cheque geeft u niet alleen recht op de speciale privilegeprijs. Door uw gouden munt te reserveren, verzilvert u een extra voordeel: u maakt gebruik van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt hierdoor als eerste de andere uitgiften die voldoen aan de spectaculaire specificaties van ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u maandelijks geheel vrijblijvend een massief gouden munt op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de munt wenst te behouden. Als u een munt niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

U verkrijgt hiermee een prachtige reeks massief gouden 24-karaats munten tegen het voordeligste tarief.

Ook vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze speciale Reserveringsservice:

 • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste munt
 • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke munt
 • GRATIS beschermende muntcapsules bij elke munt
 • GRATIS luxe verzamelcassette bij uw tweede munt

Verzilver uw waarde-cheque ter waarde van € 40 vandaag nog!
U profiteert direct van alle voordelen van dit aanbod, waaronder de exclusieve privilegeprijs van slechts € 59,95 en gratis verzending van uw munt.