Over deze prachtige Herdenkingsmunt:

  • Gouden munt 75 jaar vrede in Europa
  • 0,5 gram massief 24-karaats gouden munt
  • Iconisch ontwerp in de hoogst mogelijke kwaliteit: Proof
  • Onze exclusieve Reserveringsservice "Kleinste gouden munten", waarmee u 100% vrijblijvend een exclusieve reeks van 24-karaats gouden munten van 0,5 gram verzamelt. Elke munt in deze serie heeft een uniek thema. U kunt deze service op elk moment kosteloos stopzetten.
  • Geleverd in beschermende capsule en met Certificaat van Echtheid

75 jaar geleden eindigde de Tweede wereldoorlog en brak een periode van 75 jaar vrede in West-Europa aan. Wij staan hier in deze onzeker tijd bij stil met een prachtig numismatisch eerbetoon. Een prachtige 24-karaats gouden Herdenkingsmunt die deze historische gebeurtenis eer aan doet. U kunt hem nu met maar liefst € 50,- korting bestellen.

Bestel wel snel, wij hebben slechts 75 stuks beschikbaar.

Specificaties
Kwaliteit:
Proof
Oplage:
3000
Metaal:
Puur goud (999/1000)
Jaar van uitgifte:
2020
Land van uitgifte:
Gibraltar
Nominale waarde:
1 Gibraltarese Pond
Gewicht:
0.5 gram
Diameter:
11 mm
Voorzijde:
Vredesduif naar rechts, omschrift 75 YEARS OF PEACE 1945-2020
Achterzijde:
Wapen van Gibraltar met wapenspreuk, Omschrift GIBRALTAR, nominale waarde

DE KLEINSTE GOUDEN MUNTEN TER WERELD
Uw puur gouden de val van de Berlijnse muur munt maakt deel uit van een reeks zeer speciale gouden munten. Elk van de munten uit deze reeks voldoet aan de ongekende specificaties van ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’: een prachtig reliëf geslagen in topkwaliteit op een diameter van slechts 11 mm en gemaakt van een halve gram puur goud. Dankzij de nieuwste microtechnieken is dit nu eindelijk mogelijk en is het sparen van goud beter betaalbaar dan ooit tevoren!

Verzilver uw korting van € 50 direct en profiteer van nog meer voordeel!
Uw waarde-cheque geeft u niet alleen recht op de speciale privilegeprijs. Door uw gouden munt te reserveren, verzilvert u een extra voordeel: u maakt gebruik van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt hierdoor als eerste de andere uitgiften die voldoen aan de spectaculaire specificaties van ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u maandelijks geheel vrijblijvend een massief gouden munt op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de munt wenst te behouden. Als u een munt niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

Wel verkrijgt u hiermee de mogelijkheid een prachtige reeks massief gouden munten op te bouwen tegen het voordeligste tarief. Maandelijk ontvangt u 1 van de vervolgleveringen voor slechts €99,95.

Ook vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze speciale Reserveringsservice:

  • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste munt
  • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke munt
  • GRATIS beschermende muntcapsules bij elke munt
  • GRATIS luxe verzamelcassette bij uw derde munt

Verzilver uw korting ter waarde van € 50 vandaag nog!
U profiteert direct van alle voordelen van dit aanbod, waaronder de exclusieve privilegeprijs van slechts € 49,95 en gratis verzending van uw munt.

Vervolgleveringen:
De reeks ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’ is de leukste en meest betaalbare manier om 24-karaats gouden munten te verzamelen en bestaat momenteel uit 25 zeer speciale munten. Er worden echter elk jaar opnieuw prachtige exemplaren uitgegeven. Onze numismaten besteden een groot deel van hun tijd aan het selecteren van de mooiste exemplaren om uw spectaculaire reeks aan te vullen.