Claim vandaag € 100 korting
Vele klanten gingen u voor! Van de 50 beschikbare goudbaren die we met € 100,- korting mogen weggeven is inmiddels nog maar een klein percentage over.

Voorkom teleurstelling claim uw korting nu en ontvang het volgende thuis:

 • 24-karaats goudbaar van 2,5 gram, dit is ruim 8 x zoveel goud als uw vorige baartje!
 • € 100 korting bovenop het BTW vrije voordeel dat u al geniet
 • Voorzien van een iconisch motief van Leonardo Da Vinci
 • Voorrang op andere BTW vrije goudbaren met onze vrijblijvende Reserveringsservice
 • Inclusief Certificaat van Echtheid & Certificaat van Eigendom, een veilig gevoel!

BTW vrij goud
De goudbaar waarop u vandaag € 100 korting kunt claimen is vrijgesteld van BTW. Hierdoor ontvangt u naast de hoge korting ook nog eens 21% meer goud voor uw geld!

Wat houdt BTW vrij goud in?
In 1998 werd in de EU een wet aangenomen waarmee beleggingsgoud in de hele eurozone werd vrijgesteld van BTW. Goudbaren met een zuiverheid van 24-karaat en een 'gangbaar gewicht' zijn sindsdien zonder BTW te verhandelen. De EU wil hiermee het gebruik en bezit van goud als financieel instrument stimuleren. Hierdoor kunt u zolang de wet geldt bij ons maar liefst 21% meer goud kopen voor uw geld!

Laat deze kans niet liggen, bestel vandaag nog uw BTW vrije goudbaar met € 100 korting!

Specificaties
Metaal:
Goud (999,9/1000)
Jaar van uitgifte:
2019
Gewicht:
2,5 gram
Afmeting:
24x14mm
Oplage:
1 000 exemplaren

BTW-vrij goud – “In Gold We Trust”:

Al sinds mensenheugenis is goud het meest vertrouwde en begeerde edelmetaal. Volgens de Inca’s was goud het ‘zweet van de Goden’. Iets wat de mens weer terug aan de hemel moest offeren om het voortbestaan van de wereld veilig te stellen. De oude Egyptenaren geloofden dat het goddelijke metaal de kracht had om onsterfelijkheid te geven, dus bedekten de Egyptische farao’s zich in glimmend goud. In de 19de eeuw beleefde de gouden munt haar ‘Gouden Eeuw’. Kortom, de mens is bezeten van goud.

Tegenwoordig kan goud ook vrijgesteld worden van 21% BTW als het voldoet aan de strenge voorwaarden van de Europese Unie. Voor het eerst bundelt Het Belgische Munthuis een reeks van deze BTW-vrije goudbaren. U verzamelt met deze reeks met elke levering 2,5 gram massief 24-karaats goud. Ieder exemplaar is bovendien een Limited Edition uitgifte en brengt een eerbetoon aan een verhaal, plaats, persoon of gebeurtenis.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u periodiek geheel vrijblijvend een goudbaar op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de goudbaar wenst te behouden. Als u een goudbaar niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

U bouwt met deze reeks een prachtige verzameling BTW-vrij goud op tegen ons meest voordelige tarief.

Bovendien ontvangt u vele GRATIS ACCESSOIRES bij onze Reserveringsservice:

 • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste goudbaar
 • GRATIS luxe verzamelmap bij uw eerste goudbaar
 • GRATIS beschermende en uniek genummerde houder om elke goudbaar
 • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke goudbaar

Vervolgleveringen:

De reeks BTW-vrij goud bestaat op dit moment uit 7 goudbaren. U ontvangt periodiek en vrijblijvend één van de 6 vervolgleveringen:

 1. Manneken Pis
 2. De Groote Oorlog
 3. Mortsel
 4. Koning Ridder Albert I
 5. Napoleon
 6. Maanlanding

Het Belgische Munthuis zal periodiek nieuwe goudbaren uitgeven welke voldoen aan de specificaties van de Europese Unie voor BTW-vrij goud. Deze nieuwe goudbaren zullen worden toegevoegd aan deze reeks en aan uw Reserveringsservice. Hoeveel tijd er tussen deze uitgiften zal zitten is onbekend daar het proces voor de uitgifte van deze goudbaren complex is, maar zal nooit korter zijn dan 28 dagen. Uiteindelijk kunt u zelf bij uitgifte van elke goudbaar bepalen of deze wel of niet wenst te houden.

Terugzenden is altijd gratis en u geniet elke keer weer van onze ‘100% tevreden of geld terug’-garantie.