Verzilver de waarde-cheque bij deze brief uiterlijk 3 mei om 1 van de 20 exemplaren van het grootste (letterlijk) icoon van de Gouden Eeuw in hoge kwaliteit te bemachtigen: de Victoria Soeverein.
Voor u tijdelijk niet
699 euro, maar slechts 349.

Belangrijkste gouden munt ter wereld
Koningin Victoria’s wereldwijde reputatie is ongekend. Maar liefst 63 jaar lang regeerde zij over het Britse Rijk en verdubbelde dat in omvang. Haar Rijk besloeg delen van Europa, grote Koloniën in Azië en Afrika en de Britten bestuurden Nieuw-Zeeland, Australië en Canada. Ook exploiteerden ze het gigantische India. In Victoria’s Koninkrijk ging de zon nooit onder. De Britse handel liep harder dan ooit tevoren en in alle 36 koloniën was haar Soeverein de belangrijkste munt. Op maar liefst 5 continenten had het Britse Rijk munthuizen nodig om het goud van de goudkoortsen in Canada, Zuid-Afrika en Australië om te zetten in klinkende munten. Sindsdien is de Soeverein met het kenmerkende motief van Sint-Joris en de Draak - dat vandaag de dag nog altijd op de Soeverein staat - ’s werelds bekendste munt. Volgens velen dan ook ’s werelds belangrijkste munt.

Verzilver uw persoonlijk tegoed van maar liefst 350 voor een gouden Soeverein nu het nog kan. Tijdens de verkiezing ‘mooiste munt van de gouden eeuw’ was de Soeverein met afstand de populairste buitenlandse munt. Ik verwacht dan ook dat alle beschikbare munten ruim voor de reserveringstermijn van 31 mei vergeven zullen zijn.

Specificaties
Kwaliteit:
Zeer fraai
Metaal:
Massief 22 karaats goud (.917)
Jaar van Uitgifte:
1893 - 1901
Land van Uitgifte:
Verenigd Koninkrijk
Nominale waarde:
1 Soeverein
Gewicht:
7,98 gram
Voorzijde:
Portret Koningin Victoria
Keerzijde:
Sint Joris en de draak

EEN UITZONDERLIJKE SERVICE: ‘DE GOUDEN EEUW’
Vanaf vandaag kunnen verzamelaars in België voor het eerst gebruikmaken van het uitgebreide netwerk van Europese topnumismaten van Het Belgische Munthuis. Bovendien is deze service geheel gratis.

Europa’s mooiste erfgoed
De ongekende vrede die heerste in Europa na de Slag bij Waterloo heeft samen met de grote goudvondsten gezorgd voor de rijkste periode aller tijden voor ons muntliefhebbers: de Gouden Eeuw. Handel floreerde zowel nationaal als internationaal, en alles werd afgerekend in klinkende munt. Het waren de onomstreden gouden dagen voor de gouden munt.

Bijgevolg is het aantal munten dat u kunt verzamelen enorm.
Het vinden van de meest iconische muntstukken in een mooie verzamelkwaliteit is echter nog altijd een grote uitdaging. Het zijn stuk voor stuk munten van 100 tot 200 jaar oud. Velen zijn verloren gegaan tijdens de Wereldoorlogen die volgden of omgesmolten voor hun hoge goudwaarde tijdens één van de grote economische crisissen die de wereld sindsdien heeft gezien.

Uw cheque is slechts het topje van de ijsberg
Door vandaag uw voordeel van €350 op één van de allergrootste iconen te verzilveren ontvangt u tevens exclusieve toegang tot het netwerk van Het Belgische Munthuis. Wij zullen kosteloos ons netwerk van Europese topnumismaten inzetten om ervoor te zorgen dat u de kans krijgt de 8 grootste iconen uit de Gouden Eeuw compleet te verzamelen. De waarde van een uitzonderlijke service als deze is bijna niet in geld uit te drukken.

U bent overigens tot niets verplicht.
Verzamelen doet u in uw eigen tempo. U bepaalt zelf hoeveel en welke munten u aan uw verzameling toevoegt. U krijgt wel de kans de munten vrijblijvend thuis op zicht te ontvangen. Wanneer u een munt niet aan uw collectie wenst toe te voegen, hoeft u ons dit alleen maar te laten weten. Hiervoor neemt u contact op met onze Klantendienst. Onze numismaten gaan dan voor u op zoek naar een ander icoon uit de Gouden Eeuw. De vervolgprijzen variëren en zijn afhankelijk van zeldzaamheid, beschikbaarheid en goudwaarde.

Eeuwenoude verhalen vastgelegd in goud
De munten uit de Gouden 19de Eeuw zijn veel meer dan voorwerpen waarmee je betaalt. Ze zijn kleine kunststukjes. De munten uit de Gouden Eeuw zijn ook rechtstreeks getuigen van de tijd waarin zij zijn geslagen. Ze vertellen spannende verhalen. Over Koningen en Koninginnen, over hun strijd om werelddominantie, over revoluties, en over eeuwenoude tradities. Dit maakt dit tot één van de mooiste verzamelgebieden te wereld!


Het volledige verhaal van de Gouden Eeuw en het belang van elk van de 8 grootste iconen vertellen wij u graag. U ontvangt daarom het boek ‘De Gouden Eeuw’ helemaal gratis bij uw Soeverein.