Munt & Historie Nr. 1 2017

Na een te lange periode van afwezigheid komt Munt & Historie sterker terug dan ooit! Lees artikelen over ‘De Engelen van het Slagveld’, de Koninklijke Munt van België, de top 5 populairste verzamelgebieden, de geschiedenis van het Belgische bankbiljet en maak kennis met 2 van onze persoonlijke klantadviseurs! Verder zit deze editie boordevol spectaculaire munten, vertellen wij u over de voordelen van BTW-vrij goud en introduceren wij één van de spannendste verzamelgebieden op aarde: de Gouden Eeuw.

Veel leesplezier!

Munt & Historie Nr. 2 2016

Dit keer een extra dikke editie en wederom boordevol munten! De legendarische Kennedy Dollar, de Mexicaanse Liberted, de ‘Standing Liberty Quarter’ en onze eigen ‘Gouden Leeuw’ zijn slechts enkele voorbeelden die tot ieders verbeelding zullen spreken. Nieuw is de rubriek waarin een verzamelaar met trots verteld over zijn eigen verzameling. Harry Oberendorf neemt u mee in het plezier van het verzamelen van de €2-Herdenkingsmunten. Exclusief voor de lezers van deze editie hebben wij een voorinschrijving toegevoegd voor maar liefst 5 uitzonderlijke uitgiften!

Veel leesplezier!

Munt & Historie Nr. 1 2016

In deze eerste editie van Munt & Historie Magazine zit alles. Wij vertellen u over de Belgische Revolutie, de opkomst van de Dollar als de #1 munt in de wereld en we staan stil bij de 195ste sterfdag van Napoleon Bonaparte. We brengen een eerbetoon aan een Belgische verzetsheldin. Als slotstuk vertellen wij u over 7 belangrijkst gouden investeringsmunten, de 'Magnificent 7.'

Veel leesplezier!