Met het einde van 2018 bijna in zicht, hebben we de belangrijkste gebeurtenissen van 2018 de revue laten passeren. Eén van de hoogtepunten van het afgelopen jaar is ongetwijfeld het 5-jarig koningschap van onze Koning Filip.

Als eerbetoon aan het 1ste lustrum van onze koning en koningin hebben we een bijzondere herdenkingsuitgifte gehuld in puur 24-karaats goud uitgegeven. Zonder twijfel de grootste en één van de belangrijkste uitgiften van dit jaar. 

De kenmerken van deze officiële uitgifte zijn ongeëvenaard: een vorstelijk groot formaat van maar liefst 88,9 mm en een gewicht van ca. 400 gram! Ondanks zijn reusachtige omvang is de uitgifte volledig gehuld in puur 24-karaats goud. Heel bijzonder is bovendien het speciale muntteken ter ere van het 5-jarig Koningschap. Iedere uitgifte is ook nog eens uniek genummerd in de rand.

U bent één stap dichterbij het toevoegen van deze prachtige uitgifte aan uw verzameling!:

  • Het Vorstelijke Dubbelportret Filip & Mathilde
  • Met een diameter van 88,9 mm veruit de grootste herdenkingsuitgifte van 2018
  • Een indrukwekkend ontwerp in de hoge verzamelkwaliteit: Prooflike
  • Volledig verguld met puur 24-karaats goud
  • Met speciaal muntteken ter ere van het 5-jarig koningschap
  • Uniek genummerd in de rand

Deze uitzonderlijke herdenkingsuitgifte wordt geleverd in een op maat gemaakte plexiglas capsule in een luxe presentatiekoffer. Het officiële Certificaat van Echtheid garandeert de authenticiteit. Ondanks deze ongekende luxe is deze exclusieve uitgifte beschikbaar voor slechts € 297! U kunt de uitgifte ook in 3 rentevrije termijnen betalen van elk € 99.

Reserveer nu direct online 1 van de allerlaatste individueel genummerde exemplaren!

Specificaties
Kwaliteit:
Prooflike
Metaal:
Massief brons, zwaar verguld met 24-karaats goud
Jaar van Uitgifte:
2018
Land van Uitgifte:
België
Gewicht:
400 gram
Diameter:
88,9 mm
Voorzijde:
Dubbelportret Koning Filip & Koningin Mathilde – Regeringsjubileum 2013-2018 – speciaal muntteken ter ere van 5-jarig Koningschap
Achterzijde:
Staatswapen België • Belgique • Belgien
Rand:
Gegroefd, 8 mm, genummerd
Oplage:
Maximaal 500