1. Start

Winkelwagen

0
Totaal:

2-euro_herdenkingsmunt_UNICEF

Exclusieve €2-Herdenkingsmunt '75 jaar UNICEF'

Ter ere van de 75ste verjaardag van UNICEF, het Kinderfonds van de Verenigde Naties, is in een zeer beperkt oplage een Limited Edition 2-Euro Herdenkingsmunt uitgegeven:
.

 • Officiële €2-Herdenkingsmunt – een wettig betaalmiddel
 • Strikt gelimiteerde oplage
 • In de extra hoge verzamelkwaliteit: BU

.
BU-kwaliteit munten zijn zeer gewild onder verzamelaars van de extreem populaire 2-Euro Herdenkingsmunten. Doordat deze munten direct van de Munt naar uw verzameling gaan hebben zij geen gebruiksschade. Topkwaliteit!

Verzamelaars steunen UNICEF. U toch ook?
Met deze prachtige €2-Herdenkingseuro bewijst u niet alleen uzelf een dienst. Voor iedere verzamelde €2-munt wordt namelijk ook €2 gedoneerd aan UNICEF.

1 van slechts 1.000 extra exclusieve Designer Editions
De mooiste 10% van de oplage van deze munt is geselecteerd voor de extra exclusieve ‘Designer Edition’. Alleen deze 1.000 munten hebben het speciale Certificaat, een brief van de Munt en een speciale verpakking gekregen. Hiermee is dit meest exclusieve €2-Herdenkingsmunt verkrijgbaar op dit moment!

Vraag uw exemplaar van de extreem zeldzame €2-Herdenkingsmunt ’75 jaar Unicef’ nu direct aan, voordat het te laat is!

PS: Deze munt is zo exclusief dat hij ook geen onderdeel is van onze Reserveringsservice.

 

Pour la version Française? cliquez ici

Reserveer nu vrijblijvend. Vul uw gegevens in:

* altijd 14 dagen lang 100% tevredenheidsgarantie

Koninklijk Historisch Zilver: 50 Frank 1960 Huwelijk Boudewijn & Fabiola FUNNEL

.

Alleen als u nu direct uw reservering bevestigt ontvangt u maar liefst 45 euro korting – dat is meer dan 60%! - op een origineel exemplaar van de Officiële Huwelijksmunt uit 1960.

Deze authentieke Belgische 50 Frank met het iconische dubbelportret van Koning Boudewijn & Koningin Fabiola kost normaal 69,95. Dankzij uw persoonlijke korting van 45 euro, resteert voor u slechts 24,95.
.

     .

    Voor slechts 1/3 van de originele prijs ontvangt u:

 • 1 Officiële 50 BEF Herdenkingsmunt ‘Koninklijk Huwelijk’
  (1 van slechts 86 munten beschikbaar)
 • Een origineel collectors-item in massief zilver
 • Authentiek Belgisch Koninklijk Erfgoed
 • Bewaard gebleven in zeer hoge verzamelkwaliteit: Zeer Fraai - Prachtig
 • Vrijblijvende Reserveringsservice 'Koninklijk Zilver'
 • GRATIS vele luxe extra’s

.

.
Direct geleverd bij deze Officiële Herdenkingsmunt ontvangt u namelijk geheel GRATIS (1) een muntcapsule om de hoge kwaliteit van uw munt te behouden, (2) een zeer luxe presentatie-cassette, (3) een uitgebreid naslagwerk over de geschiedenis van de Belgische Frank in zilver en (4) het Officiële Certificaat van Echtheid.

Profiteer vrijblijvend van de Reserveringsservice 'Koninklijk Zilver'
Het laatste voordeel dat u verzilvert met dit aanbod is de vrijblijvende Reserveringsservice ‘Koninklijk Zilver’. Dit betekent voor u dat u kosteloos gebruik mag maken van ons netwerk van numismaten, verzamelaars en andere experts. Geheel vrijblijvend dankzij onze 14 dagen geldende 100% tevredenheidsgarantie krijgt u maandelijks de kans om 1 van de andere 7 munten uit deze reeks te bemachtigen voor 69,95 per stuk. Samen met uw 50 Frank Koninklijk Huwelijk heeft u zo in vogelvlucht een prachtig overzicht van de belangrijkste zilveren Franken van alle Koningen. Een zeer bijzonder overzicht van Belgisch Erfgoed in zilver dat teruggaat tot de begindagen van ons Koninkrijk.

Slechts weinig exemplaren zijn al die jaren bewaard gebleven in de uitzonderlijk mooie kwaliteit van deze munten. Bevestig uw aanvraag dus nu direct en verzilver een direct persoonlijk voordeel van maar liefst 45 euro!

Session pixel