..

22 Maart heeft u een uitzonderlijke kans!

De onthulling van een unieke gouden munt!

Numismatische geschiedenis!
Samen met onze partners hebben wij numismatische geschiedenis geschreven! 70 jaar na de kroning van Koningin Elizabeth II tot Koningin van het Verenigd Koninkrijk sloegen wij de eerste massief gouden munt met haar exclusieve nieuwe jubileum portret! De proof kwaliteit munt werd daarbij voorzien van een speciaal muntteken en zal  alleen in 2022 in een zeer lage oplage worden geslagen.

U kunt vooraan in de rij staan!
Onze collega's in het Verenigd Koninkrijk verkochten hun complete voorraad binnen 1,5 dag! Ik verwacht dat het bij ons niet anders zal zijn.

Ik ben er trots op dat wij voor onze trouwe klanten iets extra's kunnen doen. U kunt namelijk op 22 maart vooraan in de rij staan wanneer deze unieke munt wordt onthuld! Hierdoor is de kans dat u dit unieke stuk numismatische geschiedenis aan uw verzameling kunt toevoegen een heel stuk groter!

Wij nemen contact met u op
Laat uw naam en telefoonnummer hier achter en één van onze top adviseurs neemt dinsdag 22 Maart vrijblijvend contact met u op om de munt als eerste aan u te onthullen. Volledig vrijblijvend uiteraard.

U zit nergens aan vast, u staat alleen vooraan in de rij!

Copyright 2022 - Het Belgische Munthuis BVBA