Bestel nu de 24-karaats massieve goudbaar met exclusief Space Shuttle motief. Dan ontvangt u het volgende thuis:

 • Een goudbaar van 2,5 gram 24-karaats goud, het zuiverste goud op aarde
 • Een exclusief motief van de Space Shuttle, geslagen in de hoogste kwaliteit: Proof
 • Vrijgesteld van BTW dus meer goud voor uw geld
 • Onze reserveringsservice waarmee u eenvoudige maximaal kunt profiteren van de btw-vrijstelling op goud. U ontvangt maandelijks volledig vrijblijvend een nieuwe 24-karaats goudbaar met wisselend motief in Proof kwaliteit en vrijgesteld van BTW. Voldoet deze goudbaar niet aan uw wensen dan stuurt u hem gratis en zonder gedoe retour
 • Certificaat van Echtheid die de zuiverheid van uw goud garandeert, een veilig gevoel!

Space Shuttle
40 jaar geleden op 12 april 1981 was de Space Shuttle Columbia het allereerste ruimteveer dat in een baan rond de aarde werd gebracht.

Het Space Shuttle programma liep van 1981 – 2011, ruim 30 jaar lang. In die 30 jaar hebben Space Shuttles een ongekende bijdrage geleverd aan studies op het gebied van natuurkunde en astronomie en zijn ze van vitaal belang geweest voor de ontwikkeling van de Hubble Telescoop en het International Space Station (ISS).

Bovenal zijn het echter de ongelofelijk spectaculaire ruimtevaartuigen die wij kennen uit onze jeugd en die we nooit zullen vergeten!

Bestel daarom nu 1 van 29 beschikbare Space Shuttle goudbaren. Een waardig en blijvend eerbetoon aan dit legendarische ruimtevaartuig. Nu met een buitenaardse korting voor slechts € 198 (normaal € 348).

Specificaties
Jaar van uitgifte:
2021
Metaal:
24 karaats goud
Kwaliteit:
Proof (de hoogste kwaliteit)
Diameter:
24 x 14 mm
Gewicht:
2,5 gram
Oplage:
1 000 exemplaren wereldwijd
Voorzijde:
Portret Koningin Elizabeth II – land van uitgifte – jaar van uitgifte – nominale waarde – gewicht – zuiverheid
Keerzijde:
Space Shuttle 1981 - 2011

BTW-vrije goudstaven 
Al sinds mensenheugenis is goud het meest vertrouwde en begeerde edelmetaal. Volgens de Inca’s was goud het ‘zweet van de Goden’. Iets wat de mens weer terug aan de hemel moest offeren om het voortbestaan van de wereld veilig te stellen. De oude Egyptenaren geloofden dat het goddelijke metaal de kracht had om onsterfelijkheid te geven, dus bedekten de Egyptische farao’s zich in glimmend goud. In de 19de eeuw beleefde de gouden munt haar ‘Gouden Eeuw’. Kortom, de mens is bezeten van goud.

Tegenwoordig kan goud ook vrijgesteld worden van 21% BTW als het voldoet aan de strenge voorwaarden van de Europese Unie. Voor het eerst bundelt Het Belgische Munthuis een reeks van deze BTW-vrije goudbaren. U verzamelt met deze reeks met elke levering 2,5 gram massief 24-karaats goud. Ieder exemplaar is bovendien een Limited Edition uitgifte en brengt een eerbetoon aan een verhaal, plaats, persoon of gebeurtenis.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u periodiek geheel vrijblijvend een goudbaar op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de goudbaar wenst te behouden. Als u een goudbaar niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

U bouwt met deze reeks een prachtige verzameling BTW-vrij goud op tegen ons meest voordelige tarief en profiteert zo maximaal van de bt-vrijstelling.

Vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze Reserveringsservice:

 • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste goudbaar
 • GRATIS luxe verzamelmap bij uw tweede goudbaar
 • GRATIS beschermende en uniek genummerde houder om elke goudbaar
 • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke goudbaar

Vervolgleveringen:
De reeks BTW-vrij goud bestaat op dit moment uit 20 goudbaren. U ontvangt vrijblijvend maandelijks een btw vrije vervolglevering, enkele voorbeelden van motieven:

 1. Manneken Pis
 2. De Groote Oorlog
 3. Mortsel
 4. Koning Ridder Albert I

Het Belgische Munthuis zal periodiek nieuwe goudbaren uitgeven welke voldoen aan de specificaties van de Europese Unie voor BTW-vrij goud. Deze nieuwe goudbaren zullen ook worden toegevoegd aan deze reeks en aan uw Reserveringsservice. Hoeveel tijd er tussen deze uitgiften zal zitten is onbekend daar het proces voor de uitgifte van deze goudbaren complex is, maar zal nooit korter zijn dan 28 dagen.

U bepaalt zelf of u een goudbaar houdt of deze gratis en zonder gedoe retour stuurt.