Bestel vandaag nog deze Wereldprimeur dan ontvangt u het volgende thuis:

  • Een complete denominatie set, alle 5 de munten ¼, ½, 1, 2 en 5 Soeverein
  • Geslagen in puur zilver in de hoogste verzamelkwaliteit: Proof
  • Voor de allereerste keer ooit is de 1 Soeverein in deze set geaccentueerd met 24-karaats Fairmined goud en bovendien voorzien van een bijzonder muntteken
  • Geleverd met Certificaat van Echtheid en Certificaat van Eigendom
  • Een complete set dus geen vervolgleveringen

Over deze unieke set Soevereinen
Uitgegeven in het 200-jarig jubileumjaar van de dood van Koning George III. De Koning die de muntgeschiedenis veranderde met de herintroductie van deze moderne klassieker, de Soeverein. Ter ere van dit jubileum is de 1 Soeverein in de set voorzien van een speciaal “200” muntteken.

De 2020-serie van de zilveren Soeverein toont een gloednieuw uniek en zeer gedetailleerd ontwerp van Angela Pistrucci, de verre achternicht van de originele St-Joris en de Draak ontwerper, Benedetto Pistrucci.

De 1 Soeverein in deze set is voor de allereerste keer ooit niet alleen geslagen in puur zilver maar bovendien prachtig geaccentueerd met puur 24-karaats Fairmined goud. Goud dat gewonnen is met oog voor mens en milieu en daardoor het zeldzaamste goud dat er is!

Bestel nu deze complete set van maar liefst 5 zilveren Soevereinen 2020. Zorg dat u deze wereldprimeur niet mist en stel dit toekomstige erfstuk vandaag veilig voor volgende generaties!

Specificaties
Jaar van uitgifte:
2020
Metaal:
Puur zilver / Geaccentueerd met 24-karaats Fairmined goud
Kwaliteit:
Proof
Gewicht:
Totaal bijna 70 gram zilver
Voorzijde:
Portret Koningin Elizabeth II
Keerrzijde:
St Joris en de Draak
Oplage:
4.999 wereldwijd