Van harte gefeliciteerd! Uw persoonlijke Kerstbonus t.w.v. €100 geeft u tot en met 31 december a.s. recht op een Limited Edition "Slag om de Ardennen" goudbaar - BTW vrij.

Over deze compleet nieuwe goudbaar:

 • Exclusief ontworpen nieuwe goudbaar "Slag om de Ardennen"
 • 2,5 gram massief 24-karaats goud
 • Iconisch ontwerp in de hoogst mogelijke kwaliteit
 • Een direct persoonlijk voordeel van €100
 • Het financiële voordeel van BTW vrij goud
 • GRATIS accessoires als een luxe presentatiemap en de Officiële Certificaten
 • Onze exclusieve Reserveringsservice "In Gold we Trust" 

Over deze "Slag om de Ardennen" goudbaar

Exact 75 jaar geleden, van 16 december 1944 tot 25 januari 1945, streden de geallieerden een bloedige strijd tegen de Duitsers in de Ardennen. De Slag om de Ardennen vond plaats in een met sneeuw bedekt landschap bij onmenselijke temperaturen. De slag zou van enorm historisch belang blijken voor de uiteindelijke geallieerde overwinning.

In een oplage van slechts 1.000 exemplaren wereldwijd verschijnt vandaag een unieke, speciaal voor de herdenking ontworpen, goudbaar van 2,5 gram puur 24-karaats goud ter ere van de historische Slag om de Ardennen.

Dankzij uw Kerstbonus van maar liefst € 100 kunt u dit collectors-item tot en met 31 december a.s. tijdelijk voor een uitzonderlijk lage prijs bemachtigen.

  Specificaties
  Metaal:
  24-karaats goud
  Jaar van uitgifte:
  2019
  Gewicht:
  2,5 gram
  Dimensies:
  24x14mm
  Limitering:
  1.000 stuks

  BTW-vrij goud – “In Gold We Trust”:

  Al sinds mensenheugenis is goud het meest vertrouwde en begeerde edelmetaal. Volgens de Inca’s was goud het ‘zweet van de Goden’. Iets wat de mens weer terug aan de hemel moest offeren om het voortbestaan van de wereld veilig te stellen. De oude Egyptenaren geloofden dat het goddelijke metaal de kracht had om onsterfelijkheid te geven, dus bedekten de Egyptische farao’s zich in glimmend goud. In de 19de eeuw beleefde de gouden munt haar ‘Gouden Eeuw’. Kortom, de mens is bezeten van goud.

  Tegenwoordig kan goud ook vrijgesteld worden van 21% BTW als het voldoet aan de strenge voorwaarden van de Europese Unie. Voor het eerst bundelt Het Belgische Munthuis een reeks van deze BTW-vrije goudbaren. U verzamelt met deze reeks met elke levering 2,5 gram massief 24-karaats goud. Ieder exemplaar is bovendien een Limited Edition uitgifte en brengt een eerbetoon aan een verhaal, plaats, persoon of gebeurtenis.

  100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
  Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u periodiek geheel vrijblijvend een goudbaar op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de goudbaar wenst te behouden. Als u een goudbaar niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

  U bouwt met deze reeks een prachtige verzameling BTW-vrij goud op tegen ons meest voordelige tarief.

  Vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze Reserveringsservice:

  • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste goudbaar
  • GRATIS luxe verzamelmap bij uw eerste goudbaar
  • GRATIS beschermende en uniek genummerde houder om elke goudbaar
  • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke goudbaar

  Vervolgleveringen:

  De reeks BTW-vrij goud bestaat op dit moment uit 7 goudbaren. U ontvangt periodiek één van de 6 vervolgleveringen:

  1. Manneken Pis
  2. De Groote Oorlog
  3. Mortsel
  4. Koning Ridder Albert I
  5. Napoleon
  6. Maanlanding

  Het Belgische Munthuis zal periodiek nieuwe goudbaren uitgeven welke voldoen aan de specificaties van de Europese Unie voor BTW-vrij goud. Deze nieuwe goudbaren zullen worden toegevoegd aan deze reeks en aan uw Reserveringsservice. Hoeveel tijd er tussen deze uitgiften zal zitten is onbekend daar het proces voor de uitgifte van deze goudbaren complex is, maar zal nooit korter zijn dan 28 dagen. Uiteindelijk kunt u zelf bij uitgifte van elke goudbaar bepalen of deze wel of niet wenst te houden.

  Terugzenden is altijd gratis en u geniet elke keer weer van onze ‘100% tevreden of geld terug’-garantie.