Bestel nu de gewilde “Slag om de Schelde” munt, u ontvangt het volgende thuis:

 • De strikt gelimiteerd Herdenkingsmunt ‘De slag om de Schelde’
 • Grote munt, royaal verguld met fonkelend 24-karaats Fairmined goud
 • Direct € 30 korting, u betaalt slechts €19,95 incl. gratis verzending
 • Onze reserveringsservice waarmee u 100% vrijblijvend de complete set 24-karaats Fairmined goud vergulde munten “De weg naar de vrijheid” verzamelt
 • Geleverd in beschermende capsule met Certificaat van Echtheid
 • Met uw aankoop ondersteunt u Het Bastogne War Museum

Uw “Slag om de Schelde” munt
Door de recent verschenen oorlogsfilm met de gelijknamige titel is onze “Slag om de Schelde” munt momenteel veruit de populairste Oorlogsmunt.

De Slag om de Schelde waarbij in 1944 de toegang tot de Antwerpse haven werd veiliggesteld door de Geallieerden is van doorslaggevend belang geweest in “De weg naar de vrijheid”.

Minireeks Herdenkingsmunten
De munt is dan ook een prachtige start van de minireeks “De weg naar de Vrijheid”. Aan de hand van 5 grote 24-karaats goud vergulde munten worden de ingrijpende gebeurtenissen uit WO2 uitgelegd. Een prachtige reeks die u ook jaren van nu weer tevoorschijn zult halen als u uw (klein)kinderen verteld over 1940-1945.

Bestel nu de 24-karaats Fairmined goud vergulde Herdenkingsmunt voor slechts € 19,95. Met uw aankoop steunt u bovendien het Bastogne War Museum in hun missie om de verhalen uit WO2 levend te houden voor volgende generaties.

Specificaties
Jaar van uitgifte:
2020
Metaal:
Verguld met 24-karaats fairmined goud
Kwaliteit:
Brilliant Uncirculated
Nominale waarde:
1 dollar
Diameter:
38.61 mm
Gewicht:
26 gram
Voorzijde:
Portret Koningin Elizabeth II
Keerzijde:
Slag om de Schelde
Oplage:
7.500 wereldwijd

Net als uw gratis Nationale Bevrijdingsmunt is ook deze munt exclusief bij Het Belgische Munthuis verkrijgbaar. De ‘Slag om de Ardennen’ munt is een Officiële Herdenkings-Dollar, tot stand gekomen in samenwerking met het Bastogne War Museum en onderdeel van de exclusieve korte 5-delige reeks munten die samen ‘De Weg naar de Vrijheid’ vertellen.

100% vrijblijvend
Dankzij onze gratis Reserveringsservice ontvangt u maandelijks 1 van de 4 andere strikt gelimiteerde munten uit de reeks geheel vrijblijvend thuis op zicht. De prijs van de vervolgleveringen is € 49,95 (inclusief verzending). Iedere munt uit de reeks is een uniek nieuw ontwerp en vertelt het verhaal van een gebeurtenis die van doorslaggevend belang is gebleken voor het verloop van de Tweede Wereldoorlog in ons land.

U ontvangt de munt vrijblijvend thuis op zicht. Indien u een munt onverhoopt niet wenst te behouden dan neemt u contact op met onze Klantenservice. Zij helpen u de munt kosteloos en zonder discussie retour te sturen.

Met iedere munt steunt u het Bastogne War Museum.

De weg naar de vrijheid
De korte collectie bestaat, inclusief de munt die u vandaag met maar liefst € 30 korting kunt bestellen, uit de volgende 24-karaats Fairmined goud vergulde grote munten:

 • De Slag om Mons
 • De snelle bevrijding
 • De Slag om de Schelde
 • De Slag om de Ardennen
 • De bombardementen 

Steun het Bastogne War Museum, bestel vandaag met maar liefst € 30,- korting de munt “Slag om de Schelde” in 24-karaats Fairmined goud.