Deze iconische munt mag in geen enkele collectie ontbreken!

Jaarlijks worden er vele muntjes uitgegeven volgens de officiële specificatie van ‘Het Kleinste Goud ter Wereld’. Alleen de meest zeldzame, meest bijzondere en mooiste exemplaren worden geselecteerd voor onze Reserveringsservice. Bijvoorbeeld deze Maple Leaf. Verzamelaars die van onze service gebruik maken weten zeker dat zij altijd maandelijks een exemplaar weten te bemachtigen. Deze service is gratis, 100% vrijblijvend en op elk moment kosteloos stop te zetten. Reserveer vandaag nog uw Maple Leaf, u ontvangt dan het volgende:

  • Kleinste en betaalbaarste Maple Leaf ooit
  • Jubileum editie ter ere van 40 jarig bestaan met de jaartallen 1979 - 2019
  • Voor het eerst in 0.5 gram puur goud
  • Zeer hoge goudzuiverheid: 99,99%
  • Uitzonderlijk hoge verzamelkwaliteit: Reverse Proof
  • Limited Edition Jubileum munt 2019 met uniek genummerd Certificaat van Echtheid 

Bestel nu! Niet goed? Geld terug!

Specificaties
Kwaliteit:
Proof
Metaal:
Puur goud (999,9/1000)
Jaar van uitgifte:
2019
Land van uitgifte:
Canada
Nominale waarde:
25 Canadese dollarcent
Diameter:
11 mm
Gewicht:
0,5 gram
Voorzijde:
Elizabeth II, omschrift
Achterzijde:
Esdoornblad, jaartallen, nominale waarde

DE KLEINSTE GOUDEN MUNTEN TER WERELD
Uw puur gouden Maple Leaf munt maakt deel uit van een reeks zeer speciale gouden munten. Elk van de munten uit deze reeks voldoet aan de ongekende specificaties van ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’: een prachtig reliëf geslagen in topkwaliteit op een diameter van slechts 11 mm en gemaakt van een halve gram puur goud. Dankzij de nieuwste microtechnieken is dit nu eindelijk mogelijk en is het sparen van goud beter betaalbaar dan ooit tevoren!

Verzilver uw korting van € 50 direct en profiteer van nog meer voordeel!
Uw waarde-cheque geeft u niet alleen recht op de speciale privilegeprijs. Door uw gouden munt te reserveren, verzilvert u een extra voordeel: u maakt gebruik van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt hierdoor als eerste de andere uitgiften die voldoen aan de spectaculaire specificaties van ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u maandelijks geheel vrijblijvend een massief gouden munt op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de munt wenst te behouden. Als u een munt niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

Wel verkrijgt u hiermee de mogelijkheid een prachtige reeks massief gouden munten op te bouwen tegen het voordeligste tarief. Maandelijk ontvangt u 1 van de vervolgleveringen voor slechts €99,95.

Ook vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze speciale Reserveringsservice:

  • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste munt
  • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke munt
  • GRATIS beschermende muntcapsules bij elke munt
  • GRATIS luxe verzamelcassette bij uw derde munt

Verzilver uw korting ter waarde van € 50 vandaag nog!
U profiteert direct van alle voordelen van dit aanbod, waaronder de exclusieve privilegeprijs van slechts € 49,95 en gratis verzending van uw munt.

Vervolgleveringen:
De reeks ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’ is de leukste en meest betaalbare manier om 24-karaats gouden munten te verzamelen en bestaat momenteel uit 25 zeer speciale munten. Er worden echter elk jaar opnieuw prachtige exemplaren uitgegeven. Onze numismaten besteden een groot deel van hun tijd aan het selecteren van de mooiste exemplaren om uw spectaculaire reeks aan te vullen.