Humanium munt “Prinses Diana als moeder”

Ter herdenking aan Prinses Diana die in augustus 25 jaar geleden is overleden is deze strikt gelimiteerde munt uitgegeven. Een absolute wereldprimeur, ‘s werelds eerste Humanium munt. Humanium is metaal gewonnen van omgesmolten (vuur)wapens. Humanium munten dragen zo bij aan de wereldwijde ontwapening. Een doel dat Diana zeker aangesproken zou hebben gezien het vele werk dat ze heeft gedaan om landmijnen verboden te krijgen. De Humanium munt werd bovendien royaal verguld met 24-karaats Fairmined goud, het zeldzaamste goud ter wereld, gewonnen met oog voor mens en natuur.

  • Hoge kwaliteit: Proof like
  • 38,6 mm
  • Bijna 1Oz Humanium
  • 24-karaats Fairmined goud verguld
  • Afbeelding van Prinses Diana als moeder, daaromheen haar favoriete bloemen “vergeet-me-nietjes”, elementen van haar Wapenschild en een boog met de tekst “The Peoples Princess”
Specificaties
Metaal:
Humanium, Fairmined goud verguld
Jaar van uitgifte:
2021
Land van uitgifte:
Gibraltar
Nominale waarde:
1 Crown
Diameter:
38,6 mm
Gewicht:
28,28 gram
Voorzijde:
Staatswapen van Gibraltar. Omschrift: ELIZABETH II . D. G . REGINA . GIBRALTAR . 2021 . ONE CROWN
Achterzijde:
Met een afbeelding die Diana toont als de moederfiguur die we allemaal kennen. Rondom de afbeelding staan Diana’s favoriete Vergeet me niet bloemen, elementen uit haar Wapenschild en een banier met de tekst ‘THE PEOPLE’S PRINCESS’.
Kwaliteit:
Proof-like

Reserveringsservice

In augustus 2022 is het 25 jaar geleden dat een van de meest iconische en invloedrijke vrouwen die de wereld ooit heeft gekend is overleden. The People's Princess, Diana Spencer, oftewel Lady DI.

Wereldprimeur
Om deze speciale gebeurtenis te herdenken, hebben wij exclusiviteit gekregen om ’s werelds eerste Humanium munten te slaan. Een absolute wereldprimeur.

Humanium munten
Gemaakt van in beslag genomen omgesmolten wapens is Humanium schaarser en zeldzamer dan zilver of goud. Het is technisch zeer moeilijk om munten te slaan van dit metaal, toch hebben wij een drietal prachtige munten weten te ontwerpen die eer doen aan de nalatenschap van de Prinses van het Volk.

Wij hebben bewust gekozen voor dit unieke metaal omdat het een bijdrage levert aan de wereldwijde ontwapening en zo bijdraagt in de hoop op vrede over de hele wereld. Prinses Diana zou als voorvechter van een verbod op landmijnen zeker achter de keuze van dit metaal hebben gestaan.

100% vrijblijvend
Dankzij onze gratis Reserveringsservice ontvangt u maandelijks 1 van de 2 andere leveringen uit deze korte strikt gelimiteerde massief Humanium reeks “Prinses Diana Prinses van het Volk” geheel vrijblijvend thuis op zicht.

Goud verguld
De prijs van de vervolgleveringen is € 69,95 (inclusief verzending). Iedere munt uit de korte reeks is gelagen in bijna 1 Oz Humanium en vervolgens verguld met 24-karaats Fairmined goud. Dit is goud gewonnen met oog voor mens en natuur en daarmee het zeldzaamste goud ter wereld. Elke munt heeft een uniek ontwerp en samen vertellen ze het levensverhaal van Prinses Diana.

U ontvangt uw munt vrijblijvend thuis op zicht. Indien u een munt onverhoopt niet wenst te behouden dan neemt u contact op met onze Klantenservice. Zij helpen u de munt kosteloos en zonder discussie retour te sturen.

Prinses Diana collectie, 3 munten
De korte collectie bestaat uit de volgende 3 massief Humanium en 24-karaats Fairmined goud vergulde grote munten:

  • Diana als moeder (deze kunt u vandaag bestellen)
  • Diana als humanitaire
  • Diana haar nalatenschap

Zorg dat u dit prachtige eerbetoon aan de "Prinses van het Volk" niet mist, reserveer nu uw Diana “The Mother” Humanium met goud vergulde Herdenkingsmunt. Op = Op!