Bestel direct uw eigen exemplaar!

Allereerst wil ik u feliciteren met het feit dat u een van de weinige in de wereld bent die een spectaculair eerbetoon aan ‘de man die de wereld van muziek voor eeuwig veranderde’, Elvis Presley, in bezit heeft. Net als de wereldberoemde nummers van dit icoon ben ik er zeker van dat deze Officiële Elvis Presley ‘The King of Rock ‘n’ Roll’ Munt ook de tand des tijds zal doorstaan.

Maar dat is niet het enige. Ik wil u namelijk ook feliciteren met het feit dat u een van deze magnifieke munten heeft weten te bemachtigen en dat u hierdoor automatisch voorrang krijgt op de resterende munten in De Officiële Elvis Presley ‘The King of Rock ‘n’ Roll’ Set.

Bij bestelling ontvangt u:

  • De Officiële Elvis Presley Jailhouse Rock Munt
  • Een Certificaat van Echtheid
  • Onze unieke reserveringsservice 

Doordat er slechts 49.999 sets wereldwijd beschikbaar zijn verwachten wij dat deze set snel uitverkocht is. Daarom willen wij u benadrukken om niet te wachten met bestellen en uw set nu veilig te stellen. De volgende munt in deze set kan van u zijn voor slechts € 19,95 (gratis verzending).

100% vrijblijvend
Dankzij onze gratis Reserveringsservice ontvangt u maandelijks 1 van de 4 andere leveringen uit deze korte strikt gelimiteerde reeks 'Elvis Presley Greatest Hits' geheel vrijblijvend thuis op zicht.

Goud verguld
De prijs van de vervolgleveringen is € 40 (+ € 4,95 verzendkosten). Iedere munt uit de korte reeks is verguld met 24-karaats goud. Elke munt heeft een uniek ontwerp.

U ontvangt uw munt vrijblijvend thuis op zicht. Indien u een munt onverhoopt niet wenst te behouden dan neemt u contact op met onze Klantenservice. Zij helpen u de munt kosteloos en zonder discussie retour te sturen.

'Elvis Presley Greatest Hits', 5 munten
De korte collectie bestaat uit de volgende 5 met 24-karaats goud vergulde grote munten:

  • Jailhouse rock (deze kunt u vandaag bestellen)
  • All shook up
  • Can't help falling in love
  • Don’t be cruel/Hound Dog
  • Heartbreak hotel

Zorg dat u dit prachtige eerbetoon aan de 'Elvis Presley Greatest Hits' niet mist, reserveer nu uw Elvis “Jailhouse Rock” 24-karaats goud vergulde Herdenkingsmunt. Op = Op!

Specificaties
Land van uitgifte:
Gibraltar
Jaar van uitgifte:
2021
Metaal:
24-karaats goud verguld
Kwaliteit:
Collectors Quality
Nominale waarde:
1 Crown
Gewicht:
28,28 gram
Diameter:
38.6 mm
Voorzijde:
Wapen van Gibraltar
Keerzijde:
Keerzijde
Limitering:
49.999 wereldwijd