In het verleden hebben we regelmatig verzamelaars moeten teleurstellen omdat zij te lang hadden gewacht. Dankzij deze persoonlijke uitnodiging kunt u nu als één van de eersten de laatste munt aan uw set toe te voegen.

Historisch motief – officiële munt van St. Helena
Napoleon leefde de laatste jaren tot zijn dood in ballingschap op het eiland St. Helena. In 1821 is ter ere van zijn dood een bijzondere medaille uitgegeven. Dit iconische motief is inmiddels eeuwenoud, maar is nu voor het eerst geslagen op een 9-karaats gouden munt. Deze prachtige herdenkingsmunt is de bekroning die absoluut niet mag ontbreken in uw set. Dat deze munt officieel is uitgegeven door St. Helena maakt hem extra bijzonder!

Zeer beperkt beschikbaar
Er zijn slechts 4.999 exemplaren wereldwijd van deze munt. Deze munt heeft daarmee veruit de laagste limitering van deze set en vele malen minder dan het aantal verzamelaars dat deze ‘250 jaar Napoleon’ set zal gaan verzamelen. Slechts 1 op de 25 verzamelaars kan hierdoor de set compleet maken. Gun uzelf de voldoening van een complete set. Bestel vandaag nog deze prachtige herdenkingsmunt. 

Specificaties
Kwaliteit:
Proof
Metaal:
Goud (375/1000)
Jaar van Uitgifte:
2019
Land van Uitgifte:
St. Helena
Nominale waarde:
Double Crown
Gewicht:
8 gram
Diameter:
26 mm
Voorzijde:
Portret Koningin Elizabeth II, jaar van uitgifte, land van uitgifte, denominatie
Keerzijde:
De dood van Napoleon. Naar een medaille van meester-medailleur Nicolas Guy
Oplage:
4.999 wereldwijd