Bestel nu voor de strikte limitering helemaal is bereikt. U ontvangt het volgende:

  • Een exclusieve erebaar ‘Napoleon en de Slag in Arcole'
  • Grote erebaar, maar liefst 51 gram zwaar!
  • Royaal verguld met 24-karaats goud
  • Waarheidsgetrouwe reproductie van een historisch meesterwerk
  • In hoge verzamelkwaliteit
  • Strikt gelimiteerd op 2.999 stuks wereldwijd
  • Onze Reserveringsservice waarmee u vrijblijvend de complete serie over het indrukwekkende leven van Napoleon verzamelt.

De 24-karaats goud vergulde erebaren in deze prachtige reeks tonen alle hoogtepunten uit het veelbewogen leven van Napoleon. Elke baar uit de serie is een in kleur uitgevoerde waarheidsgetrouwe reproductie van een historisch meesterwerk.

Het schilderij "De Slag in Arcole" heeft een groot aandeel gehad in de mythevorming rondom de persoon Napoleon. U ontvangt deze waarheidsgetrouwe reproductie, de start van de set nu voor slechts €39,95 + verzendkosten.

Specificaties
Kwaliteit:
Proof-like
Metaal:
Zwaar verguld
Gewicht:
60 x 35 x 3 mm
Diameter:
51 gram
Voorzijde:
Napoleon op de brug bij Arcole
Keerzijde:
Keizerlijk wapenschild van het eerste Franse keizerrijk
Oplage:
2.999 wereldwijd

HET LEVEN VAN NAPOLEON IN 12 GOUD VERGULDE EREBAREN
Napoleon was een genie. Dat was hij als militair maar ook als hervormer van de Staatsinrichting. De kruitdampen van zijn veldslagen zijn allang verwaaid. Zijn staatkundige hervormingen werken echter nog tot op de dag van vandaag door. Zo bezorgde hij ons bijvoorbeeld onze achternamen, de meter en de liter.

Aan de belangrijkste kunstenaars uit zijn tijd gaf hij opdracht zijn triomfen te schilderen. Deze collectie beeldt zowel deze glorietijd uit als de tragische tijd erna. Elk van de 12 erebaren toont een historisch meesterwerk. Deze schilderijen hangen stuk voor stuk in de meest prestigieuze musea ter wereld, en binnenkort ook bij u thuis.

EEN UITZONDERLIJKE SERVICE
Onze speciale Reserveringsservice die alleen beschikbaar is voor klanten van Het Belgische Munthuis is een exclusieve dienst waarmee het samenstellen van deze uitzonderlijke verzameling tot in de puntjes voor u wordt verzorgd. 

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. U ontvangt de andere 11 erebaren maandelijks geheel vrijblijvend op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de goud vergulde baar wenst te behouden. Als u een exemplaar niet wenst te houden, neemt u binnen 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos retour te sturen. Zonder discussie.

GRATIS ACCESSOIRES

• GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste erebaar
• GRATIS 28 pagina’s boeiende informatie over Napoleon en de kunstwerken bij uw eerste erebaar
• GRATIS Officieel Certificaat van Echtheid bij elke goud vergulde erebaar
• GRATIS beschermende muntcapsule bij elke erebaar
• GRATIS luxe houten verzamellijst bij uw tweede erebaar

Verzilver uw voordeel vandaag nog en maak kennis met het uitzonderlijke verzamelplezier van ‘Het leven van Napoleon op zwaar vergulde erebaren’, een voorrecht voorbehouden aan een select aantal verzamelaars. U profiteert dan onmiddellijk van alle voordelen van de Reserveringsservice en bent als één van de weinige verzamelaars in België in staat de gehele collectie van 12 erebaren compleet te verzamelen (de vervolgprijs is €44,95 per stuk):

1. Napoleon en de Slag bij de Piramiden
2. Napoleon en de Slag bij Arcole
3. Josephine Bonaparte (vrouw van Napoleon)
4. Napoleon als Eerste Consul
5. Napoleon Keizer der Fransen
6. Napoleon Koning van Italië
7. Slag bij Austerlitz
8. Veldtocht naar Rusland
9. Terugkeer van Elba
10. De Slag bij Waterloo 1815
11. Ballingschap op Sint-Helena 1815
12. Dood van Napoleon