Dit is een vrijblijvende reservering op naam van   voor de gouden “Mythe van Europa” munt. Maak gebruik van deze reservering, bestel nu dan ontvangt u het volgende thuis:

  • De bekroning van uw reeks “ 20 jaar Euro”
  • De 24-karaats massief gouden Herdenkingsmunt “De mythe van Europa
  • Geslagen in 7,78 gram zuiver Fairmined goud
  • In de hoogste verzamelkwaliteit: Proof
  • Strikt gelimiteerd op slechts 499 stuks wereldwijd
  • Certificaat van Echtheid die de goudzuiverheid van uw munt garandeert, een veilig gevoel!
  • Betaal optioneel achteraf in 3 termijnen zonder rentekosten

Het mooie meisje waar de goden bij verbleekte
Uw exclusieve massief gouden munt wordt gesierd met een prachtig motief van Prinses Europa gezeten op haar stier. Een eerbetoon aan het mooie meisje dat volgens de Griekse mythologie haar naam gaf aan ons continent.

De mythe
Op een dag ziet de oppergod Zeus prinses Europa met vriendinnen bloemen plukken op het strand. De god wordt getroffen door de lieflijke aanblik van het meisje. Hij kan haar schoonheid niet weerstaan. In de buurt van de meisjes staat een kudde koeien te grazen.

Zeus neemt de gedaante aan van een witte stier en voegt zich onder de dieren. Als de prinses de onbekende stier ziet, wordt ze nieuwsgierig en besluit ze op de stier te klimmen. Ze zit nog niet op de brede schouders van het dier of deze stormt het strand af. De stier zwemt vervolgens helemaal naar Kreta. Daar onthult Zeus zijn identiteit.

Europa en de stier
Europa en de stier is een geliefd thema in de schilderkunst. Een van de bekendste verbeeldingen van het mythische verhaal komt van de hand van onze eigen Peter Paul Rubens. Je vindt prinses Europa ook nu nog terug op onze Euro bankbiljetten en nu voor de allereerste keer ooit op deze exclusieve gouden munt.

Bestel veilig
U geniet altijd 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. In het zeer onwaarschijnlijke geval dat deze prachtige exclusieve gouden Herdenkingsmunt niet aan uw wensen voldoet is retourneren altijd gratis en eenvoudig. Betalen doet u indien u dat wenst achteraf en in 3 termijnen zonder rentekosten.

Maar bestel snel!
Slechts 499 van deze munten zijn er wereldwijd veel te weinig om iedereen die de reeks gestart is van zo'n munt te voorzien. Wacht daarom niet maar bestel nu direct uw exemplaar en maak uw reeks helemaal compleet.

 

Specificaties
Jaar van uitgifte:
2022
Metaal:
24-karaats goud
Diameter:
25 mm
Gewicht:
7,78 gram
Kwaliteit:
Proof
Voorzijde:
Koningin Elizabeth II – Nominale waarde
Achterzijde:
De Griekse mythe van Europa en de stier, omringd door de 12 Europese sterren en het motto van de EU
Limitering:
499 wereldwijd
Bijzonder:
Fairmined goud, het zeldzaamste goud, gewonnen met oog voor mens en milieu