Bestel nu deze uitzonderlijke gouden munt, dan ontvangt u het volgende thuis:

  • Een massief gouden munt, een waardig eerbetoon aan Wolfgang Amadeus Mozart
  • Geslagen in Proof kwaliteit in 3,11 gram 24-karaats zuiver goud
  • Geleverd in luxe uniek genummerde houten maatwerk verpakking met Certificaat
  • Strikt gelimiteerd, slechts 499 stuks op de hele wereld!
  • Eenmalige levering, geen vervolgleveringen geen enkele verplichting

Mozart
Wolfgang Amadeus Mozart, geboren in Salzburg in 1756, hij zou slechts 35 jaar oud worden. In die korte periode componeerde hij maar liefst 626 muziekstukken waaronder 41 symfonieën, 27 pianoconcerten en 22 opera’s. Hij startte dan ook met componeren toen hij slechts 5 jaar oud was. Zijn bekendste werken zijn Het Requim, Het klarinetconcert, Eine Kleine Nachtmusik en Die Zauberflőte.  

Bestel veilig
Bestel nu dit prachtige exclusieve massief gouden eerbetoon aan één van de grootste componisten ooit. U geniet altijd 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. En in het zeer onwaarschijnlijke geval dat deze prachtige munt niet aan uw wensen voldoet is retourneren altijd gratis en eenvoudig.

Bestel snel
Deze exclusieve munt in dit aansprekende thema is geslagen in een extreem lage limitering. Slechts 499 munten wereldwijd. Wij werken er hard aan om meer munten beschikbaar te krijgen voor onze Belgische verzamelaars, maar momenteel hebben wij slechts 8 van deze exclusieve munten beschikbaar. Een fractie van het aantal munten dat ik graag zou willen.

Heeft u interesse in deze prachtige munt bestel dan snel! Op = Op!

Aanvulling – Wij zijn er in geslaagd nog 15 extra van deze exclusieve strikt gelimiteerde Mozart munten aan te kopen! Bestel nu. De eerste 8 bestellers ontvangen hun munt binnen enkele dagen. De overige bestellingen worden eind maart uitgeleverd! Ook voor hen geld Op = Op!

Specificaties
Jaar van uitgifte:
2021
Metaal:
24 karaats goud
Gewicht:
3.11 gram
Diameter:
18 mm
Voorzijde:
Mozart, uniek portre
Kwaliteit:
Proof
Oplage:
499 wereldwijd
Beschikbare oplage:
8 nu + 15 in maart