7 Van de duurste munten allertijden!
Nu opnieuw vereeuwigd in exclusieve gouden replica’s

De allerduurste munten ter wereld. Ze zijn vele miljoenen waard. Het zijn fascinerende munten die vanwege hun zeldzaamheid, gewildheid en buitengewone verhaal uniek zijn. Voor velen zijn deze munten onbetaalbaar, maar nu niet meer! Wij hebben zeven van de duurste munten uit de geschiedenis in één set verzameld voor een fractie van de prijs zodat nu alle verzamelaars van deze parels kunnen genieten!

Exclusieve replica’s
Eenmalig hebben wij bij Het Belgische Munthuis zeven van de duurste munten opnieuw vereeuwigd in fonkelnieuw 24-karaats goud in de hoogst mogelijke kwaliteit. Op deze manier kunnen niet enkel miljonairs genieten van deze fascinerende munten, maar ook u! Waar u voor de originele 7 duurste munten totaal € 48 miljoen moet neerleggen kost deze set slechts € 1699.

Speciale Levering
Bij bestelling van de miljonairs set ontvangt u 7 replica’s van de duurste munten ter wereld. Deze munten zijn elk geslagen in 1,2 gram puur 24-karaats goud. De munten zijn verpakt in een luxueuze bewaarcassette geschikt voor een echte miljonair. Bij de cassette wordt ook een Certificaat van Echtheid geleverd die de zuiverheid van uw goud garandeert. Ook ontvangt u een Certificaat van Eigendom voor de set waarop plek is voor uw eigen naam! Voegt u zich ook bij de club van miljonairs?

Specificaties
Metaal:
Goud .999
Kwaliteit:
Proof
Gewicht:
1,2 gram per replica
Diameter:
18 mm
Limitering:
7000 complete collecties