50 jaar geleden was de tv nog niet zo ingeburgerd als nu. Toch keken er naar schatting ruim 530 miljoen mensen naar Neil Armstrongs eerste stappen op de maan! 

Grote stap voor de mensheid
De eerste stap van een mens op de maan! Een grote stap voor de mensheid, een unieke gebeurtenis die bij velen nog in het geheugen gegrift staat. Misschien keek u die dag ook wel? Met de hele buurt om een kleine zwart wit tv?

Spannende tijden
Nu ruim 50 jaar later is de race naar Mars levender dan ooit. Diverse landen en grote bedrijven geleid door de rijkste mannen op Aarde, zijn verwikkeld in een race naar Mars en er wordt hardop gedroomd over een kolonie op de vuurrode planeet.

2026
Elon Musk van SpaceX lijkt de lat voorlopig het hoogst te leggen en geeft aan dat hij verwacht dat we al in 2026 op Mars zullen landen.

Blijvende herinnering aan de Mars race
Een unieke munt! Zo kunnen we de bolvormige vuurrode Mars munt die u vandaag kunt bestellen wel noemen! Geslagen in 1Oz zuiver zilver met als coating de kenmerkende vuurrode kleur van Mars. U voelt de kraters van de indrukwekkende planeet onder uw vingers!

Bestel nu deze unieke munt en u ontvangt het volgende thuis:

  • 3D bolvormige zilveren munt met een diameter van 33 mm
  • 1Oz (31,1 gram) zuiver zilver, afgewerkt met een vuurrode coating
  • U voelt de kraters van de planeet onder uw vingers
  • Geleverd in een prachtige display case die u instaat stelt deze unieke munt van alle zijden te bewonderen
  • Strikt gelimiteerde oplage, slechts 1999 van deze unieke munten zijn er op Aarde

Bestel veilig
U geniet altijd 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. In het zeer onwaarschijnlijke geval dat deze prachtige 3D Marsmunt niet aan uw wensen voldoet is retourneren altijd gratis en eenvoudig.

Maar bestel snel
Wij hebben slechts 20 van deze unieke munten beschikbaar. Voorkom teleurstelling en bestel snel wanneer u interesse heeft in deze uitzonderlijke munt.

Specificaties
Jaar van uitgifte:
2021
Metaal:
Zuiver Zilver
Kwaliteit:
Hoge verzamelkwaliteit met antique finish
Nominale waarde:
5 Dollar
Gewicht:
1 oz / 31,1 gram
Diameter:
33 mm
Limitering:
1.999 stuks wereldwijd
Beschikbare oplage:
20 stuks bij Het Belgische Munthuis