Gefeliciteerd! U bent één van de gelukkigen die een
waardecheque van maar liefst € 180 ontvangt voor de
Manneken Pis Goudbaar

Bij bestelling ontvangt u:

  • Een exclusief en waardevol aandenken aan Manneken pis
  • 2,5 gram massief zuiver 24-karaats goud
  • 21% meer goud voor uw geld door de BTW vrijstelling
  • Onze exclusieve Reserveringsservice ‘In Gold We Trust’ waarmee u eenvoudig en 100% vrijblijvend een prachtige collectie BTW vrije 24-karaats goudstaven verzamelt
  • Certificaat van Echtheid die de zuiverheid van uw goud garandeert, een veilig gevoel

Verzilver uw waardecheque direct!

Met uw waardecheque kunt u de Manneken Pis goudbaar nu voor de lage prijs van € 199 in huis halen (normaal € 379). Wij hebben slechts een beperkt aantal van deze strikt gelimiteerde goudbaren die wij met deze hoge korting kunnen weggeven. Omdat de goudprijs blijft stijgen kunnen wij de waarde van uw waardecheque slechts tijdelijk garanderen. U ontvangt bij de hoge korting ook onze Reserveringsservice. Een exclusieve service waarmee u maandelijks vrijblijvend één andere 24-karaats goudbaar met uniek motief, vrijgesteld van BTW thuis ontvangt. Deze service kost u niets en kan op ieder moment geheel kosteloos worden stopgezet.

Reeks BTW-vrij goud – “In Gold We Trust”:
Al sinds mensenheugenis is goud het meest vertrouwde en begeerde edelmetaal. Volgens de Inca’s was goud het ‘zweet van de Goden’. Iets wat de mens weer terug aan de hemel moest offeren om het voortbestaan van de wereld veilig te stellen. De oude Egyptenaren geloofden dat het goddelijke metaal de kracht had om onsterfelijkheid te geven, dus bedekten de Egyptische farao’s zich in glimmend goud. In de 19de eeuw beleefde de gouden munt haar ‘Gouden Eeuw’. Kortom, de mens is bezeten van goud.

Tegenwoordig kan goud ook vrijgesteld worden van 21% BTW als het voldoet aan de strenge voorwaarden van de Europese Unie. Voor het eerst bundelt Het Belgische Munthuis een reeks van deze BTW-vrije goudbaren. U verzamelt met deze reeks met elke levering 2,5 gram massief 24-karaats goud. Ieder exemplaar is bovendien een Limited Edition uitgifte en brengt een eerbetoon aan een verhaal, plaats, persoon of gebeurtenis.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u periodiek geheel vrijblijvend een BTW vrije 24-karaats goudbaar op zicht, zonder enige aankoopverplichting.

U betaalt alleen indien u de goudbaar wenst te behouden. Als u een goudbaar niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

U bouwt met deze reeks een prachtige verzameling BTW-vrij goud op tegen ons meest voordelige tarief € 379,- per levering.

Vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze Reserveringsservice:

  • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste goudbaar
  • GRATIS Luxe verzamelmap bij uw eerste goudbaar
  • GRATIS beschermende en uniek genummerde houder om elke goudbaar
  • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke goudbaar

Het Belgische Munthuis zal periodiek nieuwe goudbaren uitgeven welke voldoen aan de specificaties van de Europese Unie voor BTW-vrij goud. Deze nieuwe goudbaren zullen ook worden toegevoegd aan deze reeks en aan uw Reserveringsservice.

Hoeveel tijd er tussen deze uitgiften zal zitten is onbekend daar het proces voor de uitgifte van deze goudbaren complex is, maar zal nooit korter zijn dan 28 dagen. Uiteindelijk kunt u zelf bij uitgifte van elke goudbaar bepalen of deze wel of niet wenst te houden.

Terugzenden is altijd gratis en u geniet elke keer weer van onze ‘100% tevreden of geld terug’-garantie.

Specificaties
Metaal:
Massief 24-karaats goud
Gewicht:
2,5 gram
Afmeting:
24x14 mm
Limitering:
500