Van harte gefeliciteerd met uw Officiële Groote Oorlog Herdenkingsmunt 2018. Een aangrijpend en tastbaar aandenken aan het enorme offer dat velen, waaronder de soldaten op de Belgische slagvelden, honderd jaar geleden voor onze vrijheid brachten.

Vandaag nodigen wij u als eigenaar van deze historisch belangrijke herdenkingsmunt uit om uw Officiële Groote Oorlogherdenkingsset te vervolledigen.
 

Bestel vandaag nog - complete sets zijn altijd waardevoller voor verzamelaars

Uw Officiële Groote Oorlog Herdenkingsmunt 2018 is de eerste van een bijzondere set herdenkingsmunten die het complete verhaal van de Groote Oorlog vertellen, uitgegeven in samenwerking met het In Flanders Fields Museum.

Omdat u de eerste munt van deze set met succes hebt besteld, krijgt u vandaag de kans om uw verzameling te verrijken met de overige 6 munten van deze Groote Oorlog-herdenkingsset, te beginnen met de eerste munt die het verhaal vertelt van de hevige strijd in de loopgraven.

Zwaar verzilverd, gedeeltelijk verguld met 24-karaats goud.
Voor u voor slechts € 34,95.

U hebt al een prachtige munt besteld, maar de munten uit de set die volgen zijn nog veel indrukwekkender. Zwaar verzilverd en gedeeltelijk verguld met 24-karaats goud, geslagen in het Crown-size formaat van 38,6 mm, huldigen de munten in de set de dappere en moedige troepen die ons land tijdens de Groote Oorlog verdedigden evenals de miljoenen getroffenen wereldwijd.
 

Limited Edition: elke munt geslagen in wereldwijd gelimiteerde oplage

Elk van de 6 munten in de set is geslagen in een beperkte oplage, in de hoogst mogelijke verzamelkwaliteit Proof en ontvangt u met een Certificaat van Echtheid dat de specificaties en limitering van 49.999 exemplaren wereldwijd aangeeft. Dit betekent dat slechts 10% van alle mensen die in het bezit zijn van de Officiële Groote Oorlog Herdenkingsmunt 2018, in staat zijn de set helemaal compleet te maken. De overige 90% zullen we helaas teleur moeten stellen. Bestellingen worden behandeld in volgorde van ontvangst.

Specificaties
Kwaliteit:
Proof
Metaal:
Cu85/Zn15, zwaar verzilverd – gedeeltelijk verguld
Jaar van Uitgifte:
2018
Land van Uitgifte:
Gibraltar
Nominale waarde:
1 Crown
Gewicht:
28,28 gram
Diameter:
38,6 mm
Voorzijde:
Portret Koningin Elizabeth II naar rechts - jaar van uitgifte - land van uitgifte - denominatie
Keerzijde:
juli 1916 – 18 november 1916: Slag aan de Somme
Omschrift::
WE WILL REMEMBER THEM 1914 – 1918
Oplage:
49.999

Maak uw set ‘100 jaar herdenking Groote Oorlog’ compleet

Laat deze kans dus niet voorbijgaan en eer de dappere, moedige manschappen, vluchtelingen en vele slachtoffers - de prijs van elke munt in de set is € 34,95 (incl. verzending). Een uitzonderlijke prijs voor een munt van Proof-kwaliteit met een luxe verrijking in zilver en goud!

Geslagen ter herdenking van de hevige strijd in de loopgraven

Al in september 1914 liep het westelijk front vast in een statische loopgravenoorlog. De Britse opperbevelhebber Haig wilde bij de Noord-Franse rivier de Somme koste wat kost deze patstelling doorbreken. De gruwelijke strijd in de loopgraven begon op 1 juli 1916 en duurde 144 dagen. Het resultaat: een paar km terreinwinst voor de geallieerden ten koste van 620.000 gesneuvelde geallieerden en 450.000 gesneuvelde Duitse soldaten.

Bestel nu en steun het In Flanders Fields Museum

Dit jaar komen verschillende landen samen in Flanders Fields om het einde van de Groote Oorlog - exact 100 jaar geleden - te herdenken. Herdenk met hen mee door uw set ‘100 Jaar Herdenking Groote Oorlog’ compleet te maken. Hiermee steunt u bovendien het In Flanders Fields Museum.

Van iedere aangeschafte munt doneert Het Belgische Munthuis een bedrag aan het museum, omdat het brengen van dit oorlogsverhaal een universele en eigentijdse vredesboodschap is en dus een belangrijke maatschappelijke opdracht. De eerste munt ter ere van de opgeroepen soldaten die naar het front vertrekken kan van u zijn voor slechts € 34,95 (incl. verzending).

De overige 5 munten uit de set worden u maandelijks zonder enige verplichting toegestuurd voor slechts € 34,95 per stuk (incl. verzending). U kunt ze in alle rust thuis bewonderen en u mag elke munt binnen 14 dagen retourneren. Ook kunt u op elk moment besluiten te stoppen met verzamelen.