Om de belangrijke herdenking van de Groote Oorlog luister bij te zetten, geeft het In Flanders Fields Museum in samenwerking met Het Belgische Munthuis dit jaar de Officiële Groote Oorlog Herdenkingsmunt 2018 cadeau aan de Belgische bevolking.

1 van de eerste exemplaren van deze strikt gelimiteerde munt is nu GRATIS beschikbaar voor u.

Reserveer vandaag nog en ontvang GRATIS (excl. €4,95 voor verzending):

  • 1 Officiële 2018 In Flanders Fields Museum Herdenkingsmunt
  • Een collectors-item in hoge verzamelkwaliteit: BU
  • Exclusieve herdenkingsmunt geslagen in gelimiteerde oplage
  • GRATIS de Officiële Certificaten
  • GRATIS de luxe In Flanders Fields Museum verzamelfolder
  • GRATIS een boek met de verhalen van de Groote Oorlog
  • U betaalt alleen €4,95 voor verzending

De munt toont een geallieerde soldaat diep in gedachten verzonken voor een eenvoudig kruis op het graf van één van zijn medestrijders.

Houd deze historische gebeurtenis levend, vraag uw Herdenkingsmunt vandaag nog aan!

 

Specificaties
Oplage:
10.000
Metaal:
24-karaats goud verguld
Kwaliteit:
Brilliant Uncirculated
Nominale waarde:
1/2 Crown
Land van UItgifte:
Gibraltar
Gewicht:
14,44 gram
Diameter:
32 mm

“Omdat het wezen van oorlog doorheen de tijd niet verandert, beschouwen wij het brengen van het oorlogsverhaal als een universele en eigentijdse vredesboodschap, en dus als een belangrijke maatschappelijke opdracht. Het In Flanders Fields Museum werkt nauw samen met partners die zijn missie delen en werkt binnen het kader van Ieper Vredesstad”.

J. Verschoore, Voorzitter In Flanders Fields Museum
 

Om de belangrijke herdenking van de Groote Oorlog luister bij te zetten, geeft het In Flanders Fields Museum in samenwerking met Het Belgische Munthuis dit jaar de Officiële Groote Oorlog Herdenkingsmunt 2018 cadeau aan de Belgische bevolking.

Er leven nu geen mensen meer die de oorlog nog bewust hebben meegemaakt. Dat maakt het vertellen van de verhalen van ’14-’18 nog belangrijker dan het al was. Als inwoner van Vlaanderen zult u dit ongetwijfeld met ons eens zijn. Daarom geven wij u nu de gelegenheid eigenaar te worden van dit unieke aandenken aan deze belangrijke historische gebeurtenis.

U krijgt het uitzonderlijke voorrecht om deze waardevolle munt inclusief prachtige verzamelfolder gratis te ontvangen, slechts de verzendkosten van € 4,95 worden in rekening gebracht. De munt toont een geallieerde soldaat diep in gedachten verzonken voor een eenvoudig kruis op het graf van één van zijn medestrijders.

Houd deze historische gebeurtenis levend, vraag uw Herdenkingsmunt vandaag nog aan.