Maak gebruik van uw kluis tegoed en reserveer vandaag nog 1 van slechts 50 beschikbare limited edition gouden munten ter ere van de Notre Dame!

Deze gelimiteerde munt ter ere van de Notre Dame is onderdeel van de reeks ‘de kleinste gouden munten ter wereld’. Als gevolg van uw kluis tegoed is dit ook één van de meest betaalbare gouden munten ter wereld. U betaalt slechts € 59,95 en geniet ook nog GRATIS verzending!

U bespaart direct € 40 en ontvangt:

  • Strikt gelimiteerde munt – oplage slechts 2.000
  • 0,5 gram massief 24-karaats goud
  • Geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit: Proof
  • GRATIS Certificaten en verzending
  • Start uw reeks: 100% vrijblijvend eerste recht op de andere munten uit de reeks ‘kleinste gouden munten ter wereld’

LET OP: de beschikbaarheid van deze massief gouden munt is beperkt.

Specificaties
Metaal:
24-karaats goud
Kwaliteit:
Proof
Gewicht:
0,5 gram
Diameter:
11 mm
Land van uitgifte:
Niue
Jaar van uitgifte:
2022
Nominale waarde:
2,5 Nieuw Zeelandse Dollars
Voorzijde:
Voorgevel Notre-Dame van Parijs
Keerzijde:
Staatswapen Niue, jaartal, omschrift
Wereldwijde oplage:
2.000

DE KLEINSTE GOUDEN MUNTEN TER WERELD
De Notre Dame munt maakt deel uit van een reeks zeer speciale gouden munten. Elk van de munten uit deze reeks voldoet aan de ongekende specificaties van ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’: een prachtig reliëf geslagen in topkwaliteit op een diameter van slechts 11 mm en gemaakt van een halve gram puur goud. Dankzij de nieuwste microtechnieken is dit nu eindelijk mogelijk en is het sparen van goud beter betaalbaar dan ooit tevoren!

Verzilver uw kluis tegoed van € 40 direct en profiteer van nog meer voordeel!
Uw waarde-cheque geeft u niet alleen recht op de speciale privilegeprijs. Door uw gouden munt te reserveren, verzilvert u een extra voordeel: u maakt gebruik van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt hierdoor als eerste de andere uitgiften die voldoen aan de spectaculaire specificaties van ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u maandelijks geheel vrijblijvend een massief gouden munt op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de munt wenst te behouden. Als u een munt niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

Wel verkrijgt u hiermee de mogelijkheid een prachtige reeks massief gouden munten op te bouwen tegen het voordeligste tarief.

Ook vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze speciale Reserveringsservice:

  • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste munt
  • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke munt
  • GRATIS beschermende muntcapsules bij elke munt
  • GRATIS luxe verzamelcassette bij uw tweede munt

Verzilver uw waarde-cheque ter waarde van € 40 vandaag nog!
U profiteert direct van alle voordelen van dit aanbod, waaronder de exclusieve privilegeprijs van slechts € 59,95 en gratis verzending van uw munt.