Het allerlaatste gouden Belgische muntstuk van onze eerste Koning Leopold I, Belgisch erfgoed. Een historische munt die een prominente plek zou moeten hebben in de verzameling van elke Belgische muntliefhebber! En precies daarom bieden wij een klein aantal van deze historische gouden munten nu tijdelijk voor een selecte groep klanten met maar liefst €300 korting aan! Een unieke kans om dit essentiële muntstuk uit onze geschiedenis aan uw verzameling toe te voegen.

De gouden 20 Frank van Leopold I is een waar topstuk in de Belgische muntgeschiedenis. Het speciale is dat deze munt geslagen is in 1865, het sterfjaar van Leopold I. De munt laat op de voorzijde Leopold I zien die fier vooruitkijkt omgeven door het opschrift: LEOPOLD PREMIER ROI DES BELGES (Leopold Eerste Koning der Belgen). De munt is gegraveerd door Leopold Wiener die dankzij een ontwerpwedstrijd de positie van hoofdgraveur van de Koninklijke Munt van België wist te bemachtigen.

Vrijblijvende reservering
Ik heb er vrijblijvend één op uw naam gereserveerd zodat u deze unieke kans niet hoeft te missen! Maak uw reservering nu compleet!

Specificaties
Metaal:
Goud (900/1000)
Jaar van uitgifte:
1865
Land van uitgifte:
Belgie
Nominale waarde:
20 Frank
Diameter:
21 mm
Gewicht:
6.45 gram
Voorzijde:
Portret Koning Leopold I naar rechts Opschrift: LEOPOLD PREMIER ROI DES BELGES
Achterzijde:
Nominale waarde en jaartal omgeven door krans van vijgenbladeren
Kwaliteit:
Prachtig

Reserveringsservice 

Aan de hand van 4 originele massief Gouden Franken nemen wij u mee op een reis langs het ontstaan van ons land. Drie Koningen staan met hun portret afgebeeld op de meest gewilde originele gouden Franken. 

Onze numismaten gaan voor u op zoek naar de meest iconische gouden Franken en stellen de exemplaren in de beste kwaliteit veilig voor uw verzameling. Zo bent u in staat om eenvoudig een unieke complete verzameling op te bouwen.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’

U loopt geen risico met onze Reserveringsservice. U ontvangt maandelijks 1 van de andere 3 gewilde gouden Franken geheel vrijblijvend thuis op zicht. U heeft daarbij geen enkele aankoopverplichting. U betaalt alleen wanneer u de munt wenst te behouden. Als u een Frankstuk niet wenst te houden, neemt u binnen 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen u zonder discussie om uw pakket veilig en kosteloos retour te sturen.

De prijs van de vervolgleveringen van de minireeks "Het Historisch Belgisch Goud" bedraagt € 699 per munt, inclusief verzendkosten.

Gratis accessoires bij deze reeks:

  • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste munt
  • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke munt
  • GRATIS beschermende muntcapsule bij elke munt
  • GRATIS verzending
  • GRATIS naslagwerk met informatie over de munten en de Koningen
  • GRATIS bewaarcassette

De Munten in de reeks

  • Gouden 20 Frank van Leopold II uit 1867
  • Gouden 20 Frank van Albert I met Frans rondschrift uit 1914
  • Gouden 20 Frank van Albert I met Nederlands rondschrift uit 1914 (laatste gouden 20 Frank en enige gouden 20 Frank met Nederlands rondschrift)

Bestel nu uw Historische Belgische 20 Frank van Leopold I uit 1865 met de vele gratis extra's en maak kennis met het uitzonderlijke verzamelplezier van de reeks Het Historisch Belgisch Goud.

U verzamelt eenvoudig en volledig vrijblijvend een prachtige reeks vol historisch Koninklijk Goud en u profiteert direct van alle voordelen van onze Reserveringsservice waardoor u instaat bent om alle 4 de iconische gouden Franken compleet te verzamelen.

De prijs van de vervolgleveringen van de minireeks ''Het Historisch Belgisch Goud" bedraagt € 699 per munt, inclusief verzendkosten.