Bestel deze prachtige uitgifte op deze feestelijke dag.

  • Het eerste Officiële gouden eerbetoon aan Kroonprinses Elisabeth
  • Geslagen in massief 14-karaats goud
  • In de allerhoogste verzamelkwaliteit: Proof
  • Onze Reserveringsservice waarmee u snel en vrijblijvend een complete koninklijke stamboom set verzamelt
  • Strikt gelimiteerde oplage geleverd inclusief Certificaat van Echtheid

"Het is echt een vrouwtje"

Kroonprinses Elisabeth zal onze eerste regerende Vorstin worden. Vanaf vandaag is zij meerderjarig en kan ze in theorie de troon betreden mocht haar vader Koning Filip onverhoopt komen te overlijden of aftreden.

U kunt daarom op deze feestelijke dag deze prachtige in 14-karaats massief goud geslagen Elisabeth uitgifte bestellen voor slechts € 39,95.

Alle voordelen van onze speciale reserveringsservice

Uw massief gouden uitgifte Kroonprises Elisabeth maakt deel uit van de reeks ‘De Koninklijke Stamboom van België in Kleinste Goud’. Elk van deze uitgiften heeft een strikt gelimiteerde oplage en brengt een exclusief eerbetoon aan één van de Belgische Koningen en hun Koninginnen. Elk exemplaar is volgens de hoogste standaard binnen de numismatiek geslagen, Proof, in massief 14-karaats goud.

Verzilver uw kennismakingskorting van € 40 direct en profiteer van nog meer voordeel!

Uw kennismakingskorting geeft u niet alleen recht op de speciale privilegeprijs. Door uw Kroonprinses Elisabeth uitgifte te reserveren, verzilvert u een extra voordeel: u maakt gebruik van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt hierdoor als eerste de andere massief gouden uitgiften vrijblijvend op zicht.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’

Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u maandelijks geheel vrijblijvend een Koninklijke uitgifte in 14-karaats goud op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de uitgifte wenst te behouden. Als u een uitgifte niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

Wel verkrijgt u hiermee de mogelijkheid een prachtige reeks exclusieve uitgiften op te bouwen die zijn gelijke niet kent. Voor het eerst is de volledige Koninklijke Stamboom van België vereeuwigd in massief goud. Voor de leveringen die vallen binnen deze Reserveringsservice, verwijzen wij u graag naar de informatie onder het kopje ‘Vervolgleveringen’ onderaan deze pagina.

Ook vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze speciale Reserveringsservice:

• GRATIS persoonlijk Certificaat van Eigendom bij uw eerste uitgifte

• GRATIS Officieel Certificaat van Echtheid bij elke uitgifte

• GRATIS een luxe verzamelcassette bij uw tweede uitgifte

Verzilver uw korting ter waarde van € 40 vandaag nog!

U profiteert direct van alle voordelen van dit aanbod, waaronder de exclusieve privilegeprijs van slechts € 39,95 en gratis verzending van uw massief gouden uitgifte Kroonprinses Elisabeth.

Let op: dit aanbod is slechts geldig zolang de voorraad strekt.

Vervolgleveringen:

De reeks ‘De Koninklijke Stamboom van België in Kleinste Goud’ bestaat uit 15 strikt gelimiteerde Kleinste Gouden uitgiften. Elk een exclusief eerbetoon geslagen in 14-karaats goud. Na uw eerste uitgifte ontvangt u (in willekeurige volgorde):

Koningin Mathilde

Koning Albert II

Koningin Paola

Koning Boudewijn

Koningin Fabiola

Koning Leopold III

Koningin Astrid

Koning Albert I

Koningin Elisabeth

Koning Leopold II

Koningin Marie-Henriette

Koning Leopold I

Koningin Louise-Marie

Kroonprinses Elisabeth

Dankzij onze speciale Reserveringsservice heeft u het voorrecht ook deze uitgiften geheel vrijblijvend te ontvangen. U betaalt alleen wanneer u een uitgifte wenst te behouden.

Wanneer u de 15 Kleinste Gouden uitgiften van de Koninklijke Stamboom van België compleet heeft verzameld, ontvangt u vrijblijvend een aanbod voor de massief gouden Stamboom uitgifte. Op deze 14-karaats gouden uitgifte, met een diameter van 28 mm en een gewicht van maar liefst 13 gram (!), staat de complete Koninklijke Stamboom van België afgebeeld.Specificaties
Kwaliteit:
Proof
Metaal:
Goud (585/1000)
Ontwerper:
Elles Kloosterman
Rondschrift:
ELISABETH FILIA REX
Gewicht:
0.7 gram
Diameter:
12.5 mm
Voorzijde:
Portret van Kroonprinses Elisabeth naar links
Keerzijde:
Staatswapen van België België - Belgique - Belgien
Oplage:
9.999