In 1914 werd België overrompeld door de Groote Oorlog.
Albert I nam zijn plaats in als opperbevelhebber van het Belgische 
leger. 4 jaar wist hij met zijn soldaten stand te houden achter de IJzer linie. Zijn optreden maakte grote indruk.

Ter ere van deze geliefde Koning kunt u vandaag eigenaar worden van de zwaar vergulde officiële Herdenkingsuitgifte Koning Albert I.
Deze maakt deel uit van de reeks ‘De Koninklijke Dynastie van België’.

Onze speciale Reserveringsservice maakt het mogelijk om geheel vrijblijvend en gemakkelijk de andere uitgiften van deze reeks te verzamelen. Maandelijks ontvangt u een van onze Vorsten of Vorstinnen zonder aankoopverplichting en maakt zo  uw Koninklijke Dynastie van België compleet!

Reserveer nu direct online!

Specificaties
Kwaliteit:
Prooflike
Metaal:
Royaal 24-karaats verguld
Diameter:
38,6 mm

ALLE VOORDELEN VAN ONZE SPECIALE RESERVERINGSSERVICE
Uw royaal vergulde uitgifte Koning Albert I maakt deel uit van de reeks ‘De Koninklijke Dynastie van België in Crown-size uitgiften’. Elk van deze uitgiften heeft een strikt gelimiteerde oplage en brengt een exclusief eerbetoon aan één van de Belgische Koningen of Koninginnen. Elk exemplaar is geslagen in de topkwaliteit Prooflike en royaal verguld met 24-karaats goud.

Profiteer van nog meer voordeel!
Door uw Koning Albert I uitgifte te reserveren, verzilvert u een extra voordeel: u maakt gebruik van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt hierdoor als eerste de andere Crown-size uitgiften vrijblijvend op zicht.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u maandelijks geheel vrijblijvend een Koninklijke uitgifte op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de uitgifte wenst te behouden. Als u een uitgifte niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen u uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

Wel verkrijgt u hiermee de mogelijkheid een prachtige reeks exclusieve uitgiften op te bouwen die zijn gelijke niet kent. Voor het eerst is de volledige Koninklijke Dynastie van België vereeuwigd in met 24-karaats goud vergulde Crown-size uitgiften.

Ook GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze speciale Reserveringsservice

Leveringen ‘De Koninklijke Dynastie van België’:
De reeks ‘Koninklijke Dynastie van België in vergulde Crown-size uitgiften’ bestaat uit 15 strikt gelimiteerde Herdenkingsuitgiften. Elk een exclusief eerbetoon rijkelijk verguld met 24-karaats goud. De complete reeks bestaat uit:

Koning Filip
Koningin Mathilde
Koning Albert II
Koningin Paola
Koning Boudewijn
Koningin Fabiola
Koning Leopold III
Koningin Astrid
Koning Albert I
Koningin Elisabeth
Koning Leopold II
Koningin Marie-Henriette
Koning Leopold I
Koningin Louise-Marie
Kroonprinses Elisabeth

Dankzij onze speciale Reserveringsservice heeft u het voorrecht ook deze uitgiften geheel vrijblijvend te ontvangen. U betaalt alleen wanneer u een uitgifte wenst te behouden.