Filip, de zevende koning van België

Koning Filip wordt op 15 april 1960 geboren als oudste zoon van Prins Albert en Prinses Paola. Hij krijgt meteen de titel van Hertog van Brabant. Op 18-jarige lee ijd trekt hij naar de Koninklijke Militaire School, gevolgd door een doortocht aan het Trinity College in Oxford en een Master in politieke wetenschappen aan de Universiteit van Stanford in Californië in 1985. Zijn eerste publieke functie volgt kort na de dood van zijn oom Boudewijn. Prins Filip neemt van zijn vader de fakkel over als erevoorzitter van de Belgische Dienst voor Buitenlandse Handel. Op 21 juni 1994, een jaar later, legt hij de eed af als senator van rechtswege. Hij blijkt een senator die ook gevoeligere onderwerpen niet schuwt. Zijn huwelijk met Mathilde d’Udekem d’Acoz op 4 december 1999 levert de Kroonprins heel wat positieve media-aandacht op. Samen krijgen zij vier kinderen. Na de troonsafstand van Koning Albert II, wordt Filip op 21 juli 2013 om 12 uur 12 de zevende Koning der Belgen.

Specificaties
Oplage:
9.999
Kwaliteit:
Proof
Metaal:
Massief goud - 585/1000
Land van UItgifte:
België
Gewicht:
0,7 gram
Diameter:
12,5 mm
Voorzijde:
Portret van Koning Filip naar links
Keerzijde:
Staatswapen van België, rondschrift België-Belgique-Belgien
Vervolg leveringen:
Maximaal 14 vervolgleveringen in de reeks (deze service is kosteloos stop te zetten op elk moment)

ALLE VOORDELEN VAN ONZE SPECIALE RESERVERINGSSERVICE
Uw massief gouden uitgifte Koning Filip maakt deel uit van de reeks ‘De Koninklijke Stamboom van België in Kleinste Goud’. Elk van deze uitgiften heeft een strikt gelimiteerde oplage en brengt een exclusief eerbetoon aan één van de Belgische Koningen en hun Koninginnen. Elk exemplaar is volgens de hoogste standaard binnen de numismatiek geslagen, Proof, in massief 14-karaats goud.

Verzilver uw kennismakingskorting van € 40,00 direct en profiteer van nog meer voordeel!
Uw kennismakingskorting geeft u niet alleen recht op de speciale privilegeprijs. Door uw Koning Filip uitgifte te reserveren, verzilvert u een extra voordeel: u maakt gebruik van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt hierdoor als eerste de andere massief gouden uitgiften vrijblijvend op zicht.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u maandelijks geheel vrijblijvend een Koninklijke uitgifte in 14-karaats goud op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de uitgifte wenst te behouden. Als u een uitgifte niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

Wel verkrijgt u hiermee de mogelijkheid een prachtige reeks exclusieve uitgiften op te bouwen die zijn gelijke niet kent. Voor het eerst is de volledige Koninklijke Stamboom van België vereeuwigd in massief goud. Voor de leveringen die vallen binnen deze Reserveringsservice, verwijzen wij u graag naar de informatie onder het kopje ‘Vervolgleveringen’ onderaan deze pagina.

Ook vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze speciale Reserveringsservice:

  • GRATIS persoonlijk Certificaat van Eigendom bij uw eerste uitgifte
  • GRATIS Officieel Certificaat van Echtheid bij elke uitgifte
  • GRATIS een luxe verzamelcassette bij uw tweede uitgifte

Verzilver uw korting ter waarde van € 40,00 vandaag nog!
U profiteert direct van alle voordelen van dit aanbod, waaronder de exclusieve privilegeprijs van slechts € 39,95 en gratis verzending van uw massief gouden uitgifte Koning Filip.

Dit aanbod is slechts 10 dagen geldig.

Vervolgleveringen

De reeks ‘De Koninklijke Stamboom van België in Kleinste Goud’ bestaat uit 15 strikt gelimiteerde Kleinste Gouden uitgiften. Elk een exclusief eerbetoon geslagen in 14-karaats goud. Na uw eerste uitgifte Koning Filip ontvangt u (in willekeurige volgorde):

Koningin Mathilde
Koning Albert II
Koningin Paola
Koning Boudewijn
Koningin Fabiola
Koning Leopold III
Koningin Astrid
Koning Albert I
Koningin Elisabeth
Koning Leopold II
Koningin Marie-Henriette
Koning Leopold I
Koningin Louise-Marie
Kroonprinses Elisabeth

Dankzij onze speciale Reserveringsservice heeft u het voorrecht ook deze uitgiften geheel vrijblijvend te ontvangen. U betaalt alleen wanneer u een uitgifte wenst te behouden.

Wanneer u de 15 Kleinste Gouden uitgiften van de Koninklijke Stamboom van België compleet heeft verzameld, ontvangt u vrijblijvend een aanbod voor de massief gouden Stamboom uitgifte. Op deze 14-karaats gouden uitgifte, met een diameter van 28 mm en een gewicht van maar liefst 13 gram (!), staat de complete Koninklijke Stamboom van België afgebeeld.