Bij uw gratis Euro bankbiljet heeft u een waardecheque t.w.v. € 150 ontvangen.
Deze waarde-cheque geeft u nu direct recht op € 150 korting op een strikt gelimiteerde 24-karaats massieve goudbaar!

Maak gebruik van uw waarde-cheque en reserveer vandaag nog 1 van slechts 30 beschikbare goudbaren met maar liefst € 150 korting. Hoe vaak heeft u de kans op korting op goud? Bestel vandaag nog en u ontvangt het volgende thuis:

  • Een exclusieve en strikt gelimiteerde goudbaar met uniek goudzoekers motief
  • 2,5 gram massief 24-karaats zuiver goud nu met €150 korting
  • Dit goud is vrijgesteld van BTW, u ontvangt dus meer goud voor uw geld!
  • Onze exclusieve Reserveringsservice waarmee u maximaal profiteert van de BTW vrijstelling. U verzamelt eenvoudig een korte reeks 24-karaats goudbaren met goudzoekers thema bij elkaar. U kunt deze service eenvoudig stopzetten wanneer u er geen gebruik van wenst te maken.
  • GRATIS accessoires zoals een luxe presentatiemap en Certificaat van Echtheid die de zuiverheid van uw goud garandeert. Een veilig gevoel!

Klondike Goudkoorts
In 1896 werd er goud gevonden in de Klondike rivier nabij Dawson City in Yukon, Canada. Eén van de grootste goudkoortsen ooit was het gevolg. Meer dan 100.000 mensen probeerde het onherbergzame gebied te bereiken om hun geluk te beproeven. Dawson City groeide in 2 jaar tijd van nog geen 500 inwoners naar ruim 30.000 inwoners. Een metropool voor die tijd! In 1899 was de Klondike goudkoorts weer voorbij toen in Alaska nieuwe “verse” goudvoorraden werden gevonden waardoor de gelukszoekers verder Noordwaarts trokken.

U heeft nu ook goud gewonnen
U kunt de strikt gelimiteerde goudbaar ter ere van 125 jaar Klondike nu, dankzij uw gewonnen waarde-cheque, voor slechts € 198 bemachtigen. Maar alleen zolang de voorraad strekt!

Let op! Tijdelijk aanbod
Uw waarde-cheque is strikt persoonlijk, eenmalig te gebruiken, niet overdraagbaar en geldt enkel voor deze reeks. Alleen u kunt de korting verzilveren, alleen zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot 30/01/2022.

Specificaties
Jaar van uitgifte:
2021
Metaal:
24-karaats goud
Kwaliteit:
Proof
Totale reeks:
3 goudstaven
Gewicht:
2,5 gram
Diameter:
24 x 14 mm
Eénmalige prijs:
€ 198,-
Normale prijs:
€ 348,-
Oplage:
1.000 stuks

“In Gold we Trust” De grote goudkoorten op BTW vrij goud
Al sinds mensenheugenis is goud het meest vertrouwde en begeerde edelmetaal. Volgens de Inca’s was goud het ‘zweet van de Goden’. Iets wat de mens weer terug aan moest offeren om het voortbestaan van de wereld veilig te stellen. De oude Egyptenaren geloofden dat het goddelijke metaal de kracht had om onsterfelijkheid te geven, dus bedekten de Egyptische farao’s zich in glimmend goud.

Tegenwoordig kan goud ook vrijgesteld worden van 21% BTW als het voldoet aan de strenge voorwaarden van de Europese Unie.

Voor het eerst bundelt Het Belgische Munthuis een mini-reeks van deze BTW-vrije goudbaren. U verzamelt met deze mini-reeks met elke levering 2,5 gram massief 24-karaats goud. Ieder exemplaar uit deze korte reeks is bovendien een strikt gelimiteerde uitgifte en brengt een eerbetoon aan één van de Grote Goudkoorten die de wereld heeft gekend.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. U ontvangt periodiek en geheel vrijblijvend één van de slechts 2 andere leveringen uit deze mini-reeks. U heeft geen aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de goudbaar wenst te behouden. Als u een goudbaar niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

U bouwt met deze mini-reeks een prachtige collectie BTW-vrij goud op tegen ons meest voordelige tarief.

Bovendien ontvangt u vele GRATIS ACCESSOIRES bij onze Reserveringsservice:

  • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste goudbaar
  • GRATIS luxe verzamelmap bij uw eerste goudbaar
  • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke goudbaar

Vervolgleveringen:
De mini-reeks In Gold we Trust in BTW-vrij goud bestaat uit nog 2 goudbaren. U ontvangt periodiek en vrijblijvend één van deze 2 vervolgleveringen:

  1. Australië
  2. Verenigde Staten

Er zullen geen nieuwe goudbaren aan deze mini-reeks worden toegevoegd.

Gratis goud cadeau
Als u de reeks compleet maakt ontvangt u bovendien gratis van ons een 1-100Oz goudbaar t.w.v. € 39,-

Terugzenden is altijd gratis en u geniet elke keer weer van onze ‘100% tevreden of geld terug’-garantie.