Van Harte Gefeliciteerd!  !
Uw persoonlijke Kerstbonus t.w.v. geeft u tot en met 26 december a.s. recht op een flinke korting op een strikt gelimiteerde 24-karaats goudbaar!

 • De strikt gelimiteerde 24-karaats goudbaar ‘125-jaar Klondike”
 • Een prachtig motief geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit: Proof
 • Dit goud is vrijgesteld van BTW, dus meer goud voor uw geld!
 • Onze Reserveringsservice waarmee u maximaal profiteert van de btw-vrijstelling op goud met 2 andere 24-karaats goudbaren in hetzelfde goudzoekersthema die u vrijblijvend worden toegestuurd
 • GRATIS een luxe presentatiemap en Certificaat van Echtheid

Klondike Goudkoorts
In 1896 werd er goud gevonden in de Klondike rivier nabij Dawson City in Yukon, Canada. Eén van de grootste goudkoortsen ooit was het gevolg. In 1897 beproefde meer dan 100.000 mensen hun geluk in het onherbergzame gebied.

Dawson City groeide in 2 jaar tijd van nog geen 500 inwoners naar ruim 30.000 inwoners. Een metropool voor die tijd! In 1899 was de Klondike goudkoorts weer voorbij toen in Alaska nieuwe “verse” goudvoorraden werden gevonden waarna de gelukszoekers verder Noordwaarts trokken.

U heeft ook goud gewonnen
U kunt uw persoonlijke Kerstbonus nu verzilveren voor deze prachtige exclusieve Klondike goudbaar. U betaalt dan tijdelijk geen € 348 maar slechts € 198.

Let op!
Uw Kerstbonus is strikt persoonlijk, eenmalig te gebruiken, niet overdraagbaar en geldt enkel voor deze reeks. Alleen u kunt de korting verzilveren en alleen zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot 26 december 2021.

  Specificaties
  Jaar van uitgifte:
  2021
  Metaal:
  24-karaats goud
  Kwaliteit:
  Proof (de hoogste verzamelkwaliteit)
  Gewicht:
  2,5 gram
  Dimensies:
  24 x 14mm
  Limitering:
  1.000 wereldwijd
  Extra's:
  GRATIS 1/100Oz goudbaar wanneer u de korte reeks compleet maakt

  “In Gold we Trust” De grote goudkoorten op BTW vrij goud
  Al sinds mensenheugenis is goud het meest vertrouwde en begeerde edelmetaal. Volgens de Inca’s was goud het ‘zweet van de Goden’. Iets wat de mens weer terug aan moest offeren om het voortbestaan van de wereld veilig te stellen. De oude Egyptenaren geloofden dat het goddelijke metaal de kracht had om onsterfelijkheid te geven, dus bedekten de Egyptische farao’s zich in glimmend goud.

  Tegenwoordig kan goud ook vrijgesteld worden van 21% BTW als het voldoet aan de strenge voorwaarden van de Europese Unie.

  Voor het eerst bundelt Het Belgische Munthuis een mini-reeks van deze BTW-vrije goudbaren. U verzamelt met deze mini-reeks met elke levering 2,5 gram massief 24-karaats goud. Ieder exemplaar uit deze korte reeks is bovendien een strikt gelimiteerde uitgifte en brengt een eerbetoon aan één van de Grote Goudkoorten die de wereld heeft gekend.

  100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
  Met onze Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. U ontvangt periodiek en geheel vrijblijvend één van de slechts 2 andere leveringen uit deze mini-reeks. U heeft geen aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de goudbaar wenst te behouden. Als u een goudbaar niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

  U bouwt met deze mini-reeks een prachtige collectie BTW-vrij goud op tegen ons meest voordelige tarief.

  Bovendien ontvangt u vele GRATIS ACCESSOIRES bij onze Reserveringsservice:

  • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste goudbaar
  • GRATIS luxe verzamelmap bij uw eerste goudbaar
  • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke goudbaar

  Vervolgleveringen:
  De mini-reeks In Gold we Trust in BTW-vrij goud bestaat uit nog 2 goudbaren. U ontvangt periodiek en vrijblijvend één van deze 2 vervolgleveringen:

  1. Australië
  2. Verenigde Staten

  Er zullen geen nieuwe goudbaren aan deze mini-reeks worden toegevoegd.

  Gratis goud cadeau
  Als u de reeks compleet maakt ontvangt u bovendien gratis van ons een 1-100Oz goudbaar t.w.v. € 39,-

  Terugzenden is altijd gratis en u geniet elke keer weer van onze ‘100% tevreden of geld terug’-garantie.