Bestel nu deze gewilde set 2021 Herdenkingsmunten, dan ontvangt u het volgende thuis: 

  • 2 originele gewilde uitgiften met Herdenkingsthema
  • Wettige betaalmiddelen in alle Eurolanden
  • Finland 2021: Journalisme
  • Griekenland 2021: Onafhankelijkheid
  • Gelimiteerde oplagen en hoge verzamelkwaliteit: Uncirculated 
  • Onze Reserveringsservice waarmee u nooit meer een € 2 Herdenkingsmunt hoeft te missen. Maandelijks ontvangt u van ons volledig vrijblijvend 3 van deze immens populaire verzamelmunten in hoge kwaliteit. Nieuwe, gewilde munten worden automatisch opgenomen in de reeks. U kunt deze service te allen tijde en zonder kosten stopzetten
  • Munten worden geleverd in beschermende capsule met Certificaat van Echtheid

Bestel nu voor slechts € 9,95 inclusief verzendkosten deze 2 gewilde munten! 

Alleen online
U kunt deze munten alleen bestellen wanneer u direct online betaalt. Achteraf op rekening betalen is helaas voor deze munten niet mogelijk.

Omdat het wettige betaalmiddelen zijn trekken deze Euromunten helaas ook fraudeurs aan die de munten niet op hun verzamelwaarde weten in te schatten. 

Telefonisch bestellen kan uiteraard wel.  Bestel nu!

Specificaties
Land van uitgifte:
Europa
Metaal:
Koper / Nikkel
Kwaliteit:
Uncirculated
Nominale waarde:
2 Euro
Gewicht:
8,50 gram
Diameter:
25,75 mm

Reserveringservice: 2-Euro Herdenkingsmunten
Door in te gaan op dit kennismakingsaanbod profiteert u tevens van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt voortaan als eerste, geheel vrijblijvend de andere 2-Euro Herdenkingsmunten. Maandelijks sturen wij u een set van drie stuks 2-Euro Herdenkingsmunten toe voor slechts € 44,95 (incl. €4,95 voor verzending), zonder enige aankoopverplichting. Nieuwe, vaak zeer gewilde exemplaren worden regelmatig toegevoegd aan deze reeks.

Bij de 2-Euro Herdenkingsmunten Reserveringsservice ontvangt u gratis waardevolle accessoires:
• Elke munt wordt geleverd in een beschermende capsule
• Een luxe cassette bij uw tweede levering
• Een Certificaat van Echtheid bij iedere munt
• Een Certificaat van Eigendom

100% tevreden of geld terug garantie
Indien u om welke reden dan ook ontevreden bent, dan kunt u de munten altijd binnen de 14 dagen na ontvangst terugsturen. Het Belgische Munthuis betaalt u dan het volledige aankoopbedrag terug. Zonder discussie.

Zo krijgt u de kans om een unieke reeks op te bouwen met alle 2-Euro Herdenkingsmunten van het verleden, heden en toekomst.
Let op: de euromunten van de ministaatjes Andorra, Malta, Liechtenstein, San Marino, Monaco en Vaticaanstad zijn vanwege hun schaarste en hoge verzamelwaarde niet standaard opgenomen in deze collectie.​

U kunt de Reserveringsservice te allen tijde stopzetten
U kunt op ieder ogenblik de speciale Reserveringsservice kosteloos stopzetten of het tempo van uw leveringen laten aanpassen.

Verzamel nu een unieke reeks met de meest gewilde en geliefde 2-Euro Herdenkingsmunten. Als kennismakingsaanbod betaalt u nu slechts € 9,95 (normaal € 44,95) voor de eerste set 2-Euro Herdenkingsmunten.