De Herdenkings halve Dollar JFK

Verguld met fonkelend 24-karaats goud!

  • Herdenkings halve Dollar van John F. Kennedy
  • Royaal verguld met 24-karaats zuiver goud
  • Een directe VIP korting op deze Dollarmunt, u betaalt slechts € 4,95 ipv € 44,95
  • Onze Reserveringsservice waarmee u eenvoudig en 100% vrijblijvend een prachtige kleine reeks van 6 originele Amerikaanse zilveren Dollars verzamelt
  • Gratis verzending, Gratis hard-cover presentatiemap en Gratis Certificaat van Echtheid

Nu slechts: € 4,95

Over J.F.K.
John Fitzgerald Kennedy is een van de belangrijkste figuren in de Amerikaanse geschiedenis. Hij was president tijdens de Koude Oorlog en gaf zijn volle steun aan de NASA om de eerste man voet te laten zetten op de maan.

Op 22 november 1963 kwam Kennedy op een tragische manier om het leven. Hij werd vermoord toen hij in een open limousine door Dallas in Texas werd gereden. Na zijn dood was de hele natie lang gehuld in rouw en verdriet.

Specificaties
Metaal:
Verguld met 24-karaats goud
Jaar van uitgifte:
2017
Land van uitgifte:
USA
Nominale waarde:
Half-dollar
Gewicht:
11,34 gram
Diameter:
30,6 mm
Voorzijde:
Portret van John F. Kennedy
Achterzijde:
Wapenschild met adelaar

DE 6 MEEST ICONISCHE DOLLARS ALLER TIJDEN
De legendarische Halve Dollar Kennedy die u vandaag voor een speciale prijs kunt bestellen hoort zeker bij de 6 meest iconische zilveren Dollars. Aan de hand van de 6 munten uit deze korte reeks nemen wij u mee door de Amerikaanse muntgeschiedenis. Deze uitzonderlijke reeks is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door onze numismaten. Elke verzamelaar zal zich gelukkig prijzen deze verzameling te mogen vervolledigen.

RESERVERINGSSERVICE 
Onze speciale Reserveringsservice is een exclusieve dienst waarmee het samenstellen van een uitzonderlijke verzameling tot in de puntjes voor u wordt verzorgd.

Onze topnumismaten gaan voor u op zoek naar zeer gewilde exemplaren van de meest iconische Dollars en stellen de exemplaren in topkwaliteit veilig. Zo bent u in staat met het grootste gemak een unieke verzameling op te bouwen.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u bovendien geen enkel risico. U ontvangt de andere 5 iconen maandelijks geheel vrijblijvend op zicht, zonder enige aankoopverplichting. De prijzen van de vervolgleveringen liggen tussen de € 44,95 en de € 99,95 al naar gelang de zeldzaamheid van de munt. U betaalt alleen wanneer u de munt wenst te behouden. Als u een munt niet wenst te houden, neemt u binnen 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen u om uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

Ook vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze speciale Reserveringsservice:

  • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste munt
  • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke munt
  • GRATIS beschermende muntcapsule bij elke munt
  • GRATIS handige verzamelmap bij de eerste munt
  • GRATIS goud verguld horloge bij de derde levering!

Voltooi uw aanvraag van de Halve Dollar Kennedy vandaag nog en maak kennis met het uitzonderlijke verzamelplezier van Amerikaanse Dollars. Eén van de populairste verzamelgebieden wereldwijd.

U profiteert onmiddellijk van alle voordelen van de speciale Reserveringsservice van Het Belgische Munthuis en bent als één van de weinige verzamelaars in België in staat om alle iconen uit de Amerikaanse muntgeschiedenis compleet te verzamelen: