Gefeliciteerd u heeft een waarde-cheque van € 40 gewonnen!

Met uw waarde-cheque kunt u nu de massief 24-karaats gouden gelukmunt bestellen voor slechts € 59,95 (normaal € 99,95). Bestel nu en u ontvangt het volgende thuis:

  • De strikt gelimiteerde gouden gelukmunt vol universele gelukssymbolen zoals een hoefijzer, klavertje 4, lieveheersbeestje etc.
  • Geslagen in 0,5 gram massief 24-karaats goud
  • Geslagen in de hoogst mogelijke verzamelkwaliteit: Proof
  • Inclusief Certificaat van Echtheid die de zuiverheid van uw goud garandeert! Een veilig gevoel!
  • Start van een reeks: U ontvangt 100% vrijblijvend maandelijks een massief 24-karaats gouden munt in de hoogste verzamelkwaliteit en met wisselend motief. Zo spaart u haast ongemerkt een indrukwekkende hoeveelheid 24-karaats goud bij elkaar
  • Deze service is vrijblijvend u kunt deze service te allen tijde stopzetten door contact op te nemen met onze Klantenservice.

Bestel veilig
U geniet altijd 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. In het zeer onwaarschijnlijke geval dat deze gouden gelukmunt niet aan uw wensen voldoet is retourneren altijd gratis en eenvoudig.

Let op – Wij kunnen slechts een beperkt aantal gouden munten weggeven voor deze prijs. Heeft u interesse wacht dan niet te lang.

N.B – Uw waarde-cheque is alleen geldig op deze specifieke munt en kan niet gebruikt worden voor andere aankopen.

DE KLEINSTE GOUDEN MUNTEN TER WERELD
De Lucky coin munt maakt deel uit van een reeks zeer speciale gouden munten. Elk van de munten uit deze reeks voldoet aan de ongekende specificaties van ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’: een prachtig reliëf geslagen in topkwaliteit op een diameter van slechts 11 mm en gemaakt van een halve gram puur goud. Dankzij de nieuwste microtechnieken is dit nu eindelijk mogelijk en is het sparen van goud beter betaalbaar dan ooit tevoren!

Verzilver uw waarde-cheqie € 40 direct en profiteer van nog meer voordeel!
Uw waarde-cheque geeft u niet alleen recht op de speciale privilegeprijs. Door uw gouden munt te reserveren, verzilvert u een extra voordeel: u maakt gebruik van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt hierdoor als eerste de andere uitgiften die voldoen aan de spectaculaire specificaties van ‘De Kleinste Gouden Munten ter Wereld’

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u maandelijks geheel vrijblijvend een massief gouden munt op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de munt wenst te behouden. Als u een munt niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

Wel verkrijgt u hiermee de mogelijkheid een prachtige reeks massief gouden munten op te bouwen tegen het voordeligste tarief.

Ook vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze speciale Reserveringsservice:

  • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste munt
  • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke munt
  • GRATIS beschermende muntcapsules bij elke munt
  • GRATIS luxe verzamelcassette bij uw tweede munt

Verzilver uw waarde-cheque ter waarde van € 40 vandaag nog!
U profiteert direct van alle voordelen van dit aanbod, waaronder de exclusieve privilegeprijs van slechts € 59,95 en gratis verzending van uw munt.

Specificaties
Jaar van uitgifte:
2022
Metaal:
24-karaats massief goud
Kwaliteit:
Proof (de hoogste kwaliteit)
Gewicht:
0,5 gram goud
Diameter:
11 mm
Voorzijde:
Diverse gelukssymbolen
Keerzijde:
Staatswapen Niue, jaartal, omschrift
Wereldwijde oplage:
2.000