Verzamelaars beoordelen ons op Google_review_logo met 4.4 / 5 four_and_a_half_star_ranking

Inloggen

Welkom

0800 500 52

Het Belgische Munthuis

Beste klant,

Met pijn in het hart moet ik u via deze weg informeren dat wij helaas genoodzaakt zijn om onze bedrijfsactiviteiten per direct te stoppen.

U zult begrijpen dat het niet eenvoudig is geweest om deze beslissing te nemen. Ons team is altijd toegewijd geweest om u de best mogelijke service te bieden en ook tijdens de sluitingsperiode zullen we uw vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoorden.

We zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw vertrouwen en uw klandizie in de voorbije jaren.

En hoewel deze reis voor ons nu eindigt, hebben wij er alle vertrouwen in dat uw passie voor munten en numismatiek u zal blijven boeien. 

Wij wensen u veel succes en vooral veel plezier met uw geweldige hobby.

Met vriendelijke groet,

Het Belgische Munthuis

2020 GOLD MAGAZINE

DE NIEUWSTE STRIKT GELIMITEERDE UITGIFTES!

Catalogus Juni 2019

Voor u ligt de eerste editie van de Muntcatalogus van Het Belgische Munthuis. Hierin hebben we een selectie van de mooiste munten en uitgiften voor u samengesteld. U vindt er vele exclusieve muntaanbiedingen speciaal voor u als klant van Het Belgische Munthuis!

Veel kijk-, lees- en verzamelplezier!

Munt & Historie Nr. 1 2018

In dit nieuwe nummer van Munt & Historie veel aandacht voor de herdenking van De Groote Oorlog. U leest hoe de bloemen op de slagvelden van De Groote Oorlog symbolen werden waarmee we de oorlog herdenken. Wij vertellen u ook over een heel bijzondere vondst van gouden 5 roebelstukken van de laatste Tsaar. Het allereerste staatshoofd van België komt aan bod. Wanneer u dacht dat ons eerste staatshoofd Koning Leopold I was, dan heeft u het mis! Onze huidige Koning Filip viert dit jaar dubbel feest; niet alleen is hij onlangs 58 jaar geworden, in juli viert hij zijn eerste jubileum als 7e Koning der Belgen! Ons land gedenkt op 11 november het einde van de Eerste Wereldoorlog, in 2018 precies 100 jaar geleden. We vertellen u over de bijzondere, langdurige samenwerking die Het Belgische Munthuis en het In Flanders Fields Museum in Ieper zijn aangegaan. Deze onvolprezen instelling belicht alle aspecten van De Groote Oorlog.

Veel leesplezier!

Munt & Historie Nr. 1 2017

Na een te lange periode van afwezigheid komt Munt & Historie sterker terug dan ooit! Lees artikelen over ‘De Engelen van het Slagveld’, de Koninklijke Munt van België, de top 5 populairste verzamelgebieden, de geschiedenis van het Belgische bankbiljet en maak kennis met 2 van onze persoonlijke klantadviseurs! Verder zit deze editie boordevol spectaculaire munten, vertellen wij u over de voordelen van BTW-vrij goud en introduceren wij één van de spannendste verzamelgebieden op aarde: de Gouden Eeuw.

Veel leesplezier!

Munt & Historie Nr. 2 2016

Dit keer een extra dikke editie en wederom boordevol munten! De legendarische Kennedy Dollar, de Mexicaanse Liberted, de ‘Standing Liberty Quarter’ en onze eigen ‘Gouden Leeuw’ zijn slechts enkele voorbeelden die tot ieders verbeelding zullen spreken. Nieuw is de rubriek waarin een verzamelaar met trots verteld over zijn eigen verzameling. Harry Oberendorf neemt u mee in het plezier van het verzamelen van de €2-Herdenkingsmunten. Exclusief voor de lezers van deze editie hebben wij een voorinschrijving toegevoegd voor maar liefst 5 uitzonderlijke uitgiften!

Veel leesplezier!

Munt & Historie Nr. 1 2016

In deze eerste editie van Munt & Historie Magazine zit alles. Wij vertellen u over de Belgische Revolutie, de opkomst van de Dollar als de #1 munt in de wereld en we staan stil bij de 195ste sterfdag van Napoleon Bonaparte. We brengen een eerbetoon aan een Belgische verzetsheldin. Als slotstuk vertellen wij u over 7 belangrijkst gouden investeringsmunten, de 'Magnificent 7.'

Veel leesplezier!

Skarbnica NaradowaMynthuset SverigeNarodni PokladniceLondon Mint OfficeSamlerhuset NorgeLatvijas Monetu NamsSuomen MonetaEesti Mundiari

Session pixel