Nogmaals van harte gefeliciteerd!
Uw persoonlijke waarde-cheque t.w.v. € 150 geeft u tijdelijk* recht op één Limited Edition goudstaaf - BTW-vrij.

Vol spanning keek België op 21 juli 1969 naar de televisie. Neil Armstrong stapte uit de Apollo 11 en zette als eerste mens voet op de maan. “That’s one small step for man, one giant leap for mankind” waren zijn inmiddels wereldberoemde woorden. Samen met Aldrin was hij iets meer dan 2 uur op de. De geluids- en beeldopnamen van die dag zijn nog altijd populair.

Ter ere van de 50ste verjaardag van de allereerste maandlanding is nu een exclusieve en strikt gelimiteerde goudstaaf uitgegeven. Dankzij uw waarde-cheque kunt u deze goudstaaf – zolang de voorraad strekt – voor een uitzonderlijk gunstige prijs bemachtigen!

Verzilver uw waarde-cheque vandaag nog en reserveer 1 van de 100 beschikbare goudstaven voor slechts €147! U ontvangt:

 • 1 exclusieve goudstaaf ‘Man on the moon’
 • 2,5 gram massief goud
 • Goud met de hoogste zuiverheid: 24-karaats
 • Iconisch motief in de hoogst mogelijke kwaliteit
 • Een direct persoonlijk voordeel van €150
 • Het financiële voordeel van BTW-vrij goud
 • GRATIS accessoires als luxe presentatiemap en de Officiële Certificaten
 • Onze exclusieve Reserveringsservice ‘In Gold We Trust’

Let op!
Deze goudstaaf heeft een strikt gelimiteerde oplage en voldoet aan de hoogste numismatische standaarden. Dit maakt hem niet alleen interessant als BTW-vrij goud, maar teven een gewild en schaars collectors-item.

* Uw waarde-cheque is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en geldt enkel voor deze reeks. Alleen u kunt de korting verzilveren zolang de voorraad strekt, wanneer u niet eerder een persoonlijke korting heeft genoten op deze reeks en uiterlijk tot 30-9-2019.

Specificaties
Metaal:
Goud (999,9/1000)
Jaar van uitgifte:
2019
Gewicht:
2,5 gram
Afmetingen:
24x14mm

Nieuwe reeks BTW-vrij goud – “In Gold We Trust”:

Al sinds mensenheugenis is goud het meest vertrouwde en begeerde edelmetaal. Volgens de Inca’s was goud het ‘zweet van de Goden’. Iets wat de mens weer terug aan de hemel moest offeren om het voortbestaan van de wereld veilig te stellen. De oude Egyptenaren geloofden dat het goddelijke metaal de kracht had om onsterfelijkheid te geven, dus bedekten de Egyptische farao’s zich in glimmend goud. In de 19de eeuw beleefde de gouden munt haar ‘Gouden Eeuw’. Kortom, de mens is bezeten van goud.

Tegenwoordig kan goud ook vrijgesteld worden van 21% BTW als het voldoet aan de strenge voorwaarden van de Europese Unie. Voor het eerst bundelt Het Belgische Munthuis een reeks van deze BTW-vrije goudbaren. U verzamelt met deze reeks met elke levering 2,5 gram massief 24-karaats goud. Ieder exemplaar is bovendien een Limited Edition uitgifte en brengt een eerbetoon aan een verhaal, plaats, persoon of gebeurtenis.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u periodiek geheel vrijblijvend een goudbaar op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de goudbaar wenst te behouden. Als u een goudbaar niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

U bouwt met deze reeks een prachtige verzameling BTW-vrij goud op tegen ons meest voordelige tarief.

Vele GRATIS ACCESSOIRES zijn onderdeel van onze Reserveringsservice:

 • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste goudbaar
 • GRATIS luxe verzamelmap bij uw eerste goudbaar
 • GRATIS beschermende en uniek genummerde houder om elke goudbaar
 • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke goudbaar

Vervolgleveringen:

De reeks BTW-vrij goud bestaat op dit moment uit 5 goudbaren. U ontvangt eerst elke maand 1 van de 4 vervolgleveringen:

 1. Manneken Pis
 2. De Groote Oorlog
 3. Mortsel
 4. Koning Ridder Albert I

Het Belgische Munthuis zal periodiek nieuwe goudbaren uitgeven welke voldoen aan de specificaties van de Europese Unie voor BTW-vrij goud. Deze nieuwe goudbaren zullen ook worden toegevoegd aan deze reeks en aan uw Reserveringsservice. Hoeveel tijd er tussen deze uitgiften zal zitten is onbekend daar het proces voor de uitgifte van deze goudbaren complex is, maar zal nooit korter zijn dan 28 dagen. Uiteindelijk kunt u zelf bij uitgifte van elke goudbaar bepalen of deze wel of niet wenst te houden.

Terugzenden is altijd gratis en u geniet elke keer weer van onze ‘100% tevreden of geld terug’-garantie.